Matemco Hulpconstructies bv

Over ons

Sinds 1970 levert Matemco met het multi-inzetbare Kwiksteigersysteem een oplossing voor vele steiger- en ondersteuningsvraagstukken in oa de infra bouw. Wij verdiepen ons in de klant, het project en de markt waardoor wij uw meest professionele partner in steigers en ondersteuningen zijn. Dit doen wij ook door al onze engineering standaard in 3D uit te werken.

Sinds juli 2021 is Matemco officieel een zusterbedrijf van Jako en Yelloo. Jako is een familiebedrijf dat zich al 50 jaar richt op materieel voor de eerste fase van een bouwproject: de ruwbouw. De expertise van Matemco in de civiele bouw, woningbouw en utiliteit leveren hieraan een grote bijdrage. Jako beschikt daarentegen over een uitgebreid bekistingsprogramma wat voor Matemco een prachtige aanvulling is. Jako en Matemco richten zich op alles wat nog gebouwd moet worden, Yelloo richt zich al 25 jaar op het onderhouden en renoveren van de bestaande bouw. De intensieve samenwerking is daarom heel waardevol. De drie bedrijven, Jako, Yelloo en Matemco staan nu samen onder het moederbedrijf Otri als een sterk fundament voor de toekomst.

De drie Otri bedrijven staan gezamenlijk op de Infra Relatiedagen.

Gemarkeerd product

Trappentorens

In het Kwiksteiger kan voorzien worden in een grote variatie aan trappentorens. Deze sluiten volledig aan op het Kwiksteiger systeem voor steigers en ondersteuningen en vormen daarmee een integraal onderdeel van de veiligheidsconstructie.

Lees verder »

Vacatures

Projectengineer

Samen met een zestal collega-project engineers en een constructeur, ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitwerken van technische oplossingen om de projecten te realiseren.

Jouw werkzaamheden:

Tekenen en modelleren (uitwerken in Revit)
(Eenvoudige) ontwerpberekeningen maken van diverse (hulp)constructies
Je zorgt er samen met je collega’s van Voorraadbeheer voor, dat onze Materieeldienst jouw ontwerp, tijdig op de bouwplaats kan bezorgen
Je verdiept je ook in andere projecten en in onze klanten
Je werkt nauw samen met je collega engineers, maar ook met de projectleiders uit Cuijk, Hattemerbroek en Ede, en uiteraard met de werkvoorbereiders van onze opdrachtgevers
Je standaard werkplek zal Ede zijn.

Lees verder »

Operationeel directeur

De drie bedrijven Jako, Yelloo en Matemco zijn toe aan een volgende stap in synergie en groei. De Operationeel Directeur (een nieuwe functie) mag hieraan gaan bouwen.

Gezamenlijk ondersteunen wij al 125 jaar onze partners tijdens de bouw: ruwbouwfase, infrastructuur, utiliteit, woningbouw en de renovatiefase. Kwaliteit, partnerschap en de service van vormt de verbinding.
De overname van Matemco (medio 2021) past geheel in de op groei gerichte strategie van Otri. Verdeeld over drie moderne vestigingen levert Otri vanuit Cuijk, Hattemerbroek en Ede een veelvoud aan oplossingen voor de ruwbouwfase en de renovatie fase.

Otri is een familiebedrijf met 125 medewerkers. Om de synergievoordelen verder te benutten en richting te geven aan de groeiambitie van Otri zoeken we een Operationeel Directeur.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top