Max Europe BV

Max Europe BV

Over ons

Ontwikkelaar van werelds eerste batterij aangedreven vlechtmachine.

MAX geldt al sinds 1942 als een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige industriële gereedschappen en kantoorproducten. De productontwikkelaars van MAX zijn toegewijd aan het ontwerpen van innovatieve en duurzame producten die tegemoetkomen aan de steeds weer veranderende behoeften van veeleisende professionals.

Onze R&D-, technische en productieteams werken nauw met elkaar samen om producten te leveren die gebruikers talloze voordelen bieden. Onze producten worden doorlopend verder ontwikkeld op basis van de feedback van de eindgebruikers. De nauwe relatie met onze klanten stelt ons in staat om voorop te blijven lopen in groeimarkten.

De industriële producten van MAX combineren een laag gewicht met een hoge duurzaamheid en zijn voorzien van innovatieve en gepatenteerde functies. In deze categorie produceert MAX pneumatische nagelapparaten, compressoren voor normale / 20 bar hoge druk en staal- en betongereedschap voor de bouwsector.

MAX kan bogen op diverse primeurs. Zo kwam de fabrikant als eerste met een nagelapparaat voor dakwerk (1982), accuaangedreven betonvlechtapparaten (1993) en een hogedrukcompressor in combinatie met hogedruknagelapparaten (1994).

De kantoorproducten van MAX omvatten een serie nietapparaten, waaronder ‘s werelds eerste “Flat Clinch” nietapparaat en het “Integral” nietapparaat, dat is geïnstalleerd in kopieermachines over de hele wereld.

Voor financiële dienstverleners biedt onze divisie kantoorproducten chequeprinters. Voor industriële en onderwijstoepassingen biedt de divisie kantoorproducten van MAX hoogwaardige snij- en printsystemen voor labels en markeersystemen voor buizen en kabels.

MAX-producten worden ontwikkeld in Japan en geproduceerd in ISO9001- en ISO14001-gecertificeerde fabrieken. Alle producten worden gecontroleerd om te verzekeren dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteits- en prestatienormen.

MAX USA heeft zijn hoofdkantoor in Plainview, New York, en bedient klanten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor van het MAX-concern bevindt zich in Tokio, Japan.

Nieuws

Geautomatiseerd vlechten in het veld

De Twintier-toestellen van MAX gelden als de referentie op dat gebied en bieden grote kansen voor staalvlechtbedrijven in het veld. Zowel naar efficiency toe als qua ergonomie. “De gemiddelde businesscase is op slechts drie à vier maanden gemaakt”.

Read more »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top