Mineralz BV

Renewi

Over ons

Mineralz is actief in het reinigen van vervuilde grond en recyclen van minerale reststromen tot secundaire grondstoffen. In dertig jaar tijd zijn wij, met 10 locaties in Nederland en België, uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in het reinigen en immobiliseren van vervuilde grond en minerale reststromen, waarbij we streven naar optimaal hergebruik. Zo maken we uit minerale afvalstoffen nieuwe grondstoffen die we onder onze merknaam FORZ® op de markt brengen.

De afvalstoffen waarvoor nog geen duurzame verwerking bestaat, immobiliseren we om vervolgens milieuverantwoord te storten op onze eigen deponieën. Op deze manier hebben we op elk afvalvraagstuk een duurzaam antwoord.

In de afgelopen jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid. Zo openden we in 2016 de FORZ®Factory, de eerste fabriek die bodemassen uit afvalenergiecentrales omzet in duurzame, schone en veilige grondstoffen.

Gemarkeerd product

Circular innovatorZ

Mineralz is actief in het reinigen van vervuilde grond en recyclen van minerale reststromen tot secundaire grondstoffen. In dertig jaar tijd zijn wij, met 10 locaties in Nederland en België, uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in het reinigen en immobiliseren van vervuilde grond en minerale reststromen, waarbij we streven naar optimaal hergebruik. Zo maken we uit minerale afvalstoffen nieuwe grondstoffen die we onder onze merknaam FORZ® op de markt brengen. De afvalstoffen waarvoor nog geen duurzame verwerking bestaat, immobiliseren we om vervolgens milieuverantwoord te storten op onze eigen deponieën. Op deze manier hebben we op elk afvalvraagstuk een duurzaam antwoord. In de afgelopen jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid. Zo openden we in 2016 de FORZ®Factory, de eerste fabriek die bodemassen uit afvalenergiecentrales omzet in duurzame, schone en veilige minerale grondstoffen. Daarnaast hebben wij onze activiteiten uitgebreid met de verdere opwerking van metaalconcentraten uit bodemassen onder de naam Metalz. Waar het bij FORZ® gaat om het produceren van duurzame minerale grondstoffen uit bijvoorbeeld bodemassen, gaat het bij Metalz om zoveel mogelijk waarde te creëren met de metalen uit bodemassen. Kennisgedreven en innovatief We zijn een bedrijf die de kennis van reinigings- en immobilisatietechnieken op een innovatieve wijze toepassen om secundaire grondstoffen te produceren. En ontwikkelaar/leverancier van praktisch toepasbare en toekomstbestendige secundaire grondstoffen die door eigen innovaties tot stand komen. In samenwerking met ketenpartners zoals universiteiten, kennisinstituten en afnemers. Daardoor weten we wat er technisch, juridisch en politiek speelt. Die kennis koppelen we aan de behoeften van de markt. Zo maken wij onze wereld steeds een stukje schoner.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top