MUG Ingenieursbureau

Over ons

Koninklijke Sjouke Dijkstra en MUG Ingenieursbureau hebben de krachten gebundeld in de Dijkstra Groep. Samen werken wij aan de complete aanpak van idee tot uitvoering en creëren wij kansen op weg naar een duurzame toekomst.

MUG Ingenieursbureau is een onafhankelijk en landelijk opererend ingenieursbureau. Wij leveren ontwerp-, advies- en ingenieursdiensten binnen de disciplines Infra, Milieu, Archeologie, Geo-Info, Geo-ICT & Data en Energie. Dit doen wij voor opdrachtgevers uit de private en publieke sector. Van provincie, gemeenten tot waterschappen. Maar ook voor woningcorporaties, aannemersbedrijven, industrie, energiebedrijven (windenergie) en stedenbouwkundigen.

Koninklijke Sjouke Dijkstra realiseert projecten in grond-, weg-, water-, en betonbouw. We zijn actief in infra, milieu en energie en betrokken van ontwerp tot realisatie en projectmanagement. We hechten veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Daarom hanteren we strenge kwaliteitsnormen en bedenken we hoogwaardige en innovatieve oplossingen.

Gemarkeerd product

Opleverdossiers

De aanleg van grote civiele projecten wordt doorgaans afgerond met een opleverdossier. Hierin staan de gegevens van alle objecten binnen het projectgebied die door de aannemer zijn gerealiseerd, aangebracht of gewijzigd. Normaal gesproken is het opleveren van data een taak van de uitvoerende aannemer. MUG Ingenieursbureau beschikt over een bijzondere combinatie van kennis van Geo-ICT en infrastructurele projecten. Deze combinatie is bij uitstek geschikt om vraagstukken rondom de verwerking van opleverdossiers op te kunnen pakken. Voor de provincie Noord-Holland werkten wij aan het opleverdossier van de realisatie provinciale autoweg N23. Zoals vaak gebeurt, voegt de aannemer de ontwerptekeningen toe in bijvoorbeeld CAD, terwijl het voor de provincie wenselijk is om deze te ontvangen als GIS-data. MUG Ingenieursbureau zette deze gegevens om naar bruikbare GIS-data. Nu zijn alle geo-gerefereerd objecten (wegen, civiel, elektra en verkeer) en netjes samengevoegd in één werkbare database.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top