NESTcoat

Over ons

NESTcoat houdt zich bezig met metaalconserveringen. We helpen bedrijven in-house, maar zijn ook op locatie te vinden om metaalconserveringen op te knappen.

Het metaalwezen is continu in verandering. Voorheen liep u langs een onopvallend en roestig hekwerk, tegenwoordig langs een strak afgewerkte aanwinst voor het straatbeeld, met meestal zelfs een opvallend kleurtje. Waar vroeger een verzameling golfplaten een fietsenstalling moest voorstellen, staat nu een prachtig afgewerkt complex. Deze veranderingen zijn niet alleen uiterlijk vertoon. Het metaal van nu moet ook langer meegaan. Bij NESTcoat werken we elke dag aan deze esthetische en functionele vooruitgang. Het zou dus zomaar kunnen dat u al wel eens met NESTcoat in aanraking bent gekomen, zonder dat u dit gemerkt heeft.

NESTcoat is een grenzeloze onderneming. NESTcoat stopt niet daar waar metalen geconserveerd moeten worden. Wij denken mee in elkaars proces: ”Hoe kan het product en proces nog beter worden?” is een vraag die bij al onze medewerkers rijst. Deze hoge mate van vrijblijvende betrokkenheid is typisch NESTcoat.

Dankzij onze doortastende aanpak en een ijzersterke wil is NESTcoat in enkele jaren uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 60 medewerkers. Wij werken vanuit zeven locaties verspreid over heel Nederland, van Dordrecht tot aan Groningen. Daarnaast zijn we door heel Nederland actief om metaalconserveringen te inspecteren, herstellen en onderhouden. Ook over de grens komt u ons tegen, u vindt projecten waar wij aan bij hebben bijgedragen door heel Europa en zelfs daarbuiten.

De kracht van NESTcoat ligt in samenwerking. Door krachtige samenwerkingen dragen wij dagelijks bij aan de doelstellingen van al onze partners. Wij werken dagelijks samen met metaalbewerkingsbedrijven, thermische verzinkerijen en poedercoaterijen.

NESTcoat is o.a. werkzaam voor bedrijven binnen de:
– Infrastructuur
– Petrochemie
– Gevelbekleding
– Utiliteitsbouw
– Hekwerken- en balkonindustrie
– Scheepsbouw
– Carrosseriebouw
– Voedingsmiddelenindustrie

We nodigen u van harte uit om bij onze stand langs te komen. Wie weet ontstaat zo de volgende krachtige samenwerking. Mocht u niet kunnen wachten tot februari, neem dan gerust een kijkje op onze website en social media kanalen. Hopelijk tot op de beursvloer!

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top