Nidaplast

Over ons

Op basis van een unieke hoogtechnologische kennis en meer dan 30 jaar ervaring in grootschalige projecten ontwerpt, produceert en commercialiseert het ISO 14001-, ISO 9001- (versie 2015) en OHSAS 8001-gecertificeerde en in Noord-Frankrijk gevestigde bedrijf Nidaplast de echte geëxtrudeerde honingraat van polypropyleen.
Nidaplast Environnement reikt met oog voor het milieu oplossingen aan voor het beheer van regenwater via alternatieve en duurzame technieken voor een stedelijke, halfstedelijke, industriële of landelijke omgeving en oplossingen om de verticale en zijdelingse belasting te verlichten en/of het draagvermogen van bodems te verbeteren.
Nidaplast Environnement biedt dan ook een ruim assortiment producten, blokken en panelen voor talrijke toepassingen op het vlak van milieu- en landschapsintegratie. De ultralichte honingraatstructuren (SAUL) zijn alternatieve oplossingen voor het beheer van regenwater, landschapsinrichting en verlichte aanaarding.

Gemarkeerd product

Nidagravel 129-139

Nidagravel®: een alternatief voor traditionele verhardingen Grind geeft een ruimtelijk gevoel en laat planten en mineralen harmonieus samengegaan. Ideaal voor paden, opritten, terrassen enz. Met de nidagravel® -platen wordt elk grindoppervlak een stuk praktischer. De honingraatstructuur van de nidagravel® -platen houdt het grind perfect op z’n plaats. De afmetingen garanderen een snelle en eenvoudige plaatsing. Wandelen of rijden met een fiets, kinderwagen of rolstoel op grind is voortaan geen probleem meer. Ontsierende sporen, plassen en kuilen behoren voortaan dan ook tot het verleden

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top