NTP BV

Over ons

We zijn een aannemer actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies.
We voeren projecten uit in de weg-en waterbouw, maken terreinen bouw- en woonrijp, voeren rioleringenproductie en –verwerking uit, leggen bruggen en viaducten aan en hebben een grondbankfunctie. We zijn specialist op het gebied van bodemsanering en duurzaam grondwaterbeheer en werken voor opdrachtgevers door heel Nederland. We geven advies en uitvoeringsontwerp op het gebied van bodemsaneringen we voeren grondsaneringen, grondwatersaneringen (pump en treat), asbestgrondsaneringen en in situ saneringen uit.

Gemarkeerd product

LSC

Oppervlaktewateren beschikken vanaf bepaalde dieptes over een zeer koude onderlaag. Uit deze koude onderlaag wordt water onttrokken door middel van een groot aanzuigfilter. Vervolgens zal het koude water via leidingen worden getransporteerd naar een warmtewisselaar. De warmtewisselaar zorgt ervoor dat het koude water het warmere water van een ander gesloten systeem koelt, zodat deze gebruikt kan worden voor het koelen van machines en/of ruimtes. Het onttrokken oppervlaktewater stroomt na deze handeling verwarmd terug naar de plas. In feite is er sprake van twee gesloten leidingnetwerken. Eén netwerk waarbij koud water onttrokken wordt en verwarmd retour gaat naar de plas. In het andere netwerk wordt warm water gekoeld en circuleert het door het gebouw.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Wegenbouwer (in opleiding)

Wil jij wegenbouwer worden? Dat kan bij NTP!
Je werkt dan bij NTP en leert bij InfraVak. Bij ons leer je het beroep in de praktijk en bij InfraVak volg je één van de vakopleidingen in de GWW sector. GWW staat voor grond-, weg- en waterbouw ook wel infra genoemd.
Gemiddeld werk je vier dagen in de week. Je werkt altijd onder leiding van een ervaren vakman die jou alle fijne kneepjes van het vak leert. Daarnaast ga je één dag per week naar een ROC bij jou in de buurt waar je werkt aan de theorie die je in je werk nodig hebt. Je ontvangt direct salaris over jouw gewerkte dagen. Dit wordt ook wel BBL genoemd (Beroepsbegeleidende Leerweg).

Lees verder »

Werkvoorbereider (Enschede, Hattem, Zevenaar)

Hou jij van afwisseling in je werk, neem je je verantwoordelijkheid en kun je goed prioriteiten stellen? Dan is de functie van werkvoorbereider misschien wel wat voor jou!

Als werkvoorbereider ben jij de onmisbare schakel binnen een hecht regionaal team. Je werkt heel direct samen met bijvoorbeeld de calculator, ontwerper, uitvoerder en projectleider om civiele projecten zo goed mogelijk voor te bereiden en uiteindelijk uit te voeren. Samenwerken, goed communiceren en een stuk gezelligheid zijn daarin belangrijke voorwaarden. Onze kernwaarden samenwerken, klant- en kostenbewust, sociaal en vitaal en duurzame leefomgeving staan altijd centraal, of het nu om het project gaat of om jouw eigen persoon.

Lees verder »

Uitvoerder (Enschede, Hattem, Zevenaar)

Wil jij als zelfstandig uitvoerder werken in een organisatie waarbij we samen met onze klanten op zoek gaan naar de beste oplossing? Wij zoeken enthousiaste en ervaren uitvoerders voor civiele projecten zoals het bouw- en woonrijp maken van projectlocaties, reconstructies en onderhoud en herinrichtingen. We geloven dat het beste eindresultaat ontstaat door samen te werken, met klanten en met collega’s, waarbij de eindgebruiker voorop wordt gesteld. Gebruik maken van elkaars kwaliteiten en elkaar aanvullen waar dat nodig is, zorgt in onze ogen voor succesvol werken.

Als zelfstandig uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de uitvoering van één of meerdere projecten. Met jouw inbreng van expertise op het gebied van organisatie en planning verwachten wij een zo goed mogelijk rendement van het project, het afleveren van een kwalitatief goed en technisch verantwoord product en een tevreden klant.

Lees verder »

Vakman GWW (Enschede, Hattem, Zevenaar)

Ben jij iemand die buiten graag de handen uit de mouwen steekt en houdt van een no-nonsense cultuur? Vind jij de aanleg van wegen, rioleringen en andere bouwprojecten binnen de infra interessant? Vind je het leuk om in mogelijkheden en oplossingen te denken? Dan zoeken we jou!

Als Vakman GWW verricht jij alle voorkomende werkzaamheden binnen de grond-, weg- en waterbouw en daardoor een onmisbare schakel in ons uitvoeringsteam. Je werkt met de verantwoordelijke uitvoerder en jouw collega’s aan gave projecten om onze leefomgeving beter en mooier te maken. Meestal in teamverband, maar je voert ook zelfstandig werkzaamheden uit omdat je de werktekening kunt lezen en bijvoorbeeld eenvoudig uitzetwerk kunt doen. Daarnaast leg je goed vast wat je allemaal hebt gedaan en de materialen die je daarbij hebt gebruikt. Uiteraard heb je oog voor de veiligheidsaspecten op de projecten. Samenwerken, goed communiceren en een stuk gezelligheid zijn daarbij belangrijke voorwaarden

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top