6, 7 en 8 februari 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

Orange Lighting BV

Orange Lighting BV

Over ons

Orange Lighting is leverancier en fabrikant van LED armaturen voor de openbare verlichting.

Wij zijn een betrouwbare leverancier die haar afspraken nakomt en kwaliteit levert. Wij ondersteunen onze relaties met een deskundig verlichtingsadvies en kunnen zeer snel uit voorraad leveren.

Juist omdat wij in alle fasen van het ontwikkelingsproces betrokken zijn, onderscheiden wij ons en hebben wij kennis en ervaring om de juiste grondstoffen en halffabricaten toe te passen zodat duurzaamheid, Total Cost of Ownership en kwaliteit voor een lange levensduur tot wel 25 jaar, gegarandeerd worden. Wij zijn maatschappelijk betrokken en actief lid van de Nederlandse branchevereniging: OVLNL. Binnen de OVLNL-platformen “Smart Cities”, “Circulariteit” en “Kennis” delen wij onze expertise en ervaringen om een betere openbare verlichting te creëren.

Nieuws

Accountmanager Zuid Nederland

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven accountmanager in zuid Nederland. Ben jij ondernemend, woonachting in Limburg, Brabant of Gelderland (onder de A12) laat ons dat dan weten. wij gaan graag met goede kandidaten in gesprek.

Read more »

Vacatures

Accountmanager Zuid Nederland

Accountmanager Zuid Nederland

Ben jij enthousiast en gedreven en op zoek naar een leuke uitdagende baan in de functie van Accountmanager in de regio Zuid Nederland? Kijk dan op onze site: www.orangelighting.nl (onder vacatures) of deze job iets voor jou is. Wij zijn op zoek naar ondernemende mensen en staan je graag te woord.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top