PLANN ingenieurs B.V.

Over ons

PLANN ingenieurs houdt zich iedere dag bezig met de inrichting en het beheer van de buitenruimte. We werken vanaf 2003 vanuit Meppel, en sinds 2019 ook vanuit Leeuwarden, voor overheden, projectontwikkelaars en aannemers. Onze diensten worden ingezet in de verschillende projectfasen binnen de werkvelden Infra & Groen, Natuur & Water, Begraafplaatsen, Aannemersondersteuning en Sport.

Korte lijnen, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijk contact zijn kenmerken van onze samenwerking. Wij ondersteunen u bij (delen van) uw projecten van planvoorbereiding, (technische) uitwerking tot uitvoeringsbegeleiding. We maken het voor mekaar!

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Allround Projectleider

Als jij houdt van afwisseling in je werk dan is dit de perfecte baan voor jou. In al onze werkvelden kun jij namelijk worden ingezet en zorg jij ervoor dat jouw projecten in alle facetten soepel verlopen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een allround projectleider.

Wat houdt de functie in?
Als Allround Projectleider heb jij de leiding over de voorbereiding en engineering van projecten en stuur je het projectteam aan.
Je bent inhoudelijk, procesmatig en financieel verantwoordelijk voor jouw projecten.
Je bent regelmatig betrokken bij de directievoering tijdens de realisatie van projecten.
Communiceren gaat je makkelijk af. Dat moet ook want je houdt contact met klanten, collega’s en marktpartijen.
Je hebt kennis van de grond-, weg-, en waterbouw en weet aanbestedingsprocedures op een juiste manier te organiseren.

Lees verder »

Ontwerper civiele techniek

We nemen mooie projecten aan en werken voor fijne opdrachtgevers. Dit deden we al en doen we nu nog meer. We groeien. Graag breiden we ons team op ons kantoor in Leeuwarden dan ook uit met een ambitieuze professional met passie voor de civiele techniek die onze uitdagende projecten handen en voeten kan geven! We op zoek naar een (junior) ontwerper.

Je werkt iedere dag aan uitdagende inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van Infra, Water en Sport. Oftewel, je draagt bij om de openbare ruimte een stukje mooier te maken. Je houdt je dagelijks bezig met het uitwerken van civiele ontwerpvraagstukken voor o.a. riolering, verhardingen, waterbouwkundige constructies, groen en sport. Het vertalen van schetsen uit de terreininventarisatie en deze uitwerken tot inrichtingsschetsen, bestekstekeningen en uitvoeringsontwerpen. Ook hou je ervan om meer ervaring op te doen op het gebied van 3D ontwerpen (Civil 3D) en daarom breng je jouw opgedane kennis hiervan in de praktijk.

Lees verder »

Bestekschrijver civiele techniek

We nemen mooie projecten aan en werken voor fijne opdrachtgevers. Dit deden we al en doen we nu nog meer. We groeien. Heel graag breiden we ons team dan ook uit met een collega die plezier in het werk belangrijk vindt. Een ambitieuze professional met passie voor de civiele techniek die onze uitdagende projecten handen en voeten kan geven! Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een bestekschrijver.

Jij werkt iedere dag aan uitdagende inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van Infra, Water en Sport. Oftewel, je draagt bij om de openbare ruimte een stukje mooier te maken. Je houdt je dagelijks bezig met het uitwerken van civiele ontwerpvraagstukken voor o.a. riolering, verhardingen, waterbouwkundige constructies, groen en sport. Nadat je de bestekstekeningen met de ontwerper hebt besproken maak je bestekken volgens de RAW-systematiek inclusief de benodigde bijlagen. Je verzorgt ook diverse ramingen, van ontwerpraming tot en met directiebegroting.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top