Possehl BV

Over ons

Possehl is de meest innovatieve partner als het gaat om het verbeteren en opwaarderen van wegen, vliegvelden en industriële vloeren. Vanuit ons moederbedrijf in Duitsland wordt er in samenwerking met de business units gewerkt aan innovatieve coatings en bitumen-emulsies voor oppervlaktebehandelingen. De missie van Possehl is om de ondergrond veiliger te maken en het maximale rendement eruit te halen. Zo zorgen wij ervoor dat onze zelfherstellende fietsessugestiestroken tot wel 30 jaar blijven liggen zonder enig wegonderhoud en dat er meer landingen per landingsbaan kunnen worden uitgevoerd, zeker bij slecht weer.
Onze divisie heeft vier kernactiviteiten:

– onderhouden en opwaarderen van wegen met toplagen. Denk aan gekleurde suggestiestroken zoals rode fietspaden en groene busbanen.

– Asfalt- en betonverhardingen, waardoor ze behouden kunnen blijven en de levensduur ervan verlengd wordt.

– Verhardingen op luchthavens, de platformen van vliegtuigen, start- en landingsbanen plus hun markeringslichten.

– Vloercoatings in de industrie en logistiek. Dat zijn coatings van in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde epoxy’s die vloeren stof-arm, antistatisch, antislip en vloeistofdicht maken of een hogere lichtreflectie geven.

Gemarkeerd product

Vliegveldverharding

De speciale toplagen van POSSEHL voor oppervlakken op vliegvelden werden ontwikkeld om de grip op natte banen te verbeteren (conform ICAO-bijlage 14 en de certificaatvoorschriften JAR-25), aquaplaning te voorkomen, de remweg bij natte en gladde banen te verkorten, de stabiliteit bij zijwind, natte sneeuw en ijslagen te verbeteren en de constructie te beschermen. De toplagen zijn bestand tegen chemische gladheidsbestrijdingsmiddelen, kerosine, hittestralen van de turbinemotoren en beperken FOD-gevaar. POSSEHL ANTISKID® – De speciale stroeve toplaag voor start- en landingsbanen. POSSEHL PETROGRIP – De speciale conserverende toplaag op taxibanen van asfalt. POSSEHL ruwe cds-toplagen van thermohardend kunststof voor baankoppen, platforms en vliegtuigopstelplaatsen van beton. POSSEHL cds-vloeren voor hangars, shelters, hallen, parkeergarages, winkelruimten/taxfree shops. MESH TRACK – in een vlechtwerk van wapeningsstaal van de firma Bekaert – vastgelegd met POSSEHL EAB ter versterking van rijbanen van asfalt of beton met een aansluitende bovenlaag van asfalt. Overige werkzaamheden: Zagen en boren met diamantgereedschappen Voegafdichting met duurzaam elastische elastomeerprofielen, tweecomponenten voegvulmassa’s en bitumineuze voegvulmassa’s Frezen en vullen van scheuren, scheurherstel Betonreparaties aan voegranden en -kanten en pop-outs Coatings Impregnering Kunststofbekledingen Kunststof deklagen Oppervlaktebehandelingen, kunststof, bitumineus etc. Camouflage, kleurdemping van VERHARDINGEN en gebouwen Inbouwen en fixeren van inbouwverlichting Inbouwen en fixeren van gladheidsbestrijdingssystemen De-markeren en markeren van start- en landingsbaanmarkeringen Grooving, slijpen, grinding, opruwen, frezen, kogelstralen Rubber verwijderen Inbouwen vanrembalkinstallaties op startbanen van beton of asfalt POSSEHL cds-beschermingsproducten – op luchthavens toegepaste speciale bouwstoffen op basis van reactiehars

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top