Putrenovatie.nl

Over ons

Een nieuwe put in 1 dag zonder te graven!

Putrenovatie heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld voor de renovatie van rioolputten. Door middel van composiet en 3D-techniek bieden wij een duurzame en innovatieve oplossing.

Een waterdichte, chemisch resistente composiet laag wordt op de wand en de bodem van de put aangebracht. In de eigen fabriek wordt het proces voorbereid en op locatie renoveren we de put in één dag. Dit zorgt voor minimale overlast voor de omgeving.

Gemarkeerd product

3D-S Putrenovatie relining voor de (riool)put

Putrenovatie.nl heeft een innovatieve oplossing ontwikkeld voor de renovatie van rioolputten. Door middel van composiet en 3D-techniek bieden wij een duurzame en innovatieve oplossing. Een waterdichte, chemisch resistente composiet laag wordt op de wand en de bodem van de put aangebracht. In de eigen fabriek wordt het proces voorbereid en op locatie renoveren we de put in één dag. Dit zorgt voor minimale overlast voor de omgeving. Rioolputten worden aangetast door ingegroeide boomwortels en door vloeistoffen en (riool)gassen. Het renoveren van rioolputten blijkt een lastige en tijdrovende klus. De putten zijn divers van vorm, ze zijn opgemetseld of van aangetast beton. Tot nu toe worden de meeste putten gerenoveerd door ze te voorzien van een betonnen coating. Deze beschermlaag hecht vaak slecht waardoor de gewenste levensduur niet wordt gehaald. Daarbij duurt de renovatie vaak dagen. Dit alles zorgt ervoor dat er tot nu toe geen bevredigende oplossing is voor de renovatie van rioolputten met de gewenste levensduur.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top