Radiodetection

Over ons

Radiodetection
Radiodetection is een wereldleider op het gebied van ontwerp en ontwikkeling van testapparatuur welke door nutsbedrijven wordt gebruikt als hulpmiddel bij het installeren, beschermen en onderhouden van hun infrastructuur en netwerken.
Radiodetection, met haar hoofdkantoor in Bristol Engeland, is in 1977 opgericht en verkoopt en levert service en support wereldwijd via een internationaal netwerk van verkoopkanalen. Ons productenscala omvat gereedschappen voor graafschadepreventie bij ondergrondse infra; krachtige videosystemen voor leidinginspectie; hoog presterende luchtdrogers en kabeltestproducten voor de telecombranche en solid-state sensors.

Radiodetection maakt het verschil
De inzet ten behoeve van de klant is het fundament van Radiodetection’s succes. Dit in combinatie met innovatief ontwerp en vaardige en toegewijde werknemers heeft geleid tot een scala aan producten, essentieel in het leven van nutsmedewerkers en aannemers in meer dan zestig landen in de wereld. Radiodetection houdt zich sterk bezig met voordurende ontwikkeling van producten en commercieel onderzoek.
Elk product uit het Radiodetection scala is ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste standaarden. Radiodetections productiefaciliteiten zijn ISO 9001 gecertificeerd en onze producten genieten de voordelen van een range aan toelatingen voor specifieke industrieën.
Door dit streven naar perfectie hebben Radiodetection’s klanten het voordeel van onze uitgebreide service en programma voor technische ondersteuning. Met volledige klantenondersteuning, reparatie- en onderdelenservice over de gehele wereld hebben klanten toegang tot “hands-on” advies en raadgeving.

Gemarkeerd product

Metaal en magnetische zoekers

Zoekers van Schonstedt en Radiodetection zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren in het zoeken naar magnetisch metaal. Onze metaalzoeker maakt het vinden van begraven mangaten en toegangspunten onder de aarde of asfalt efficiënt, snel en eenvoudig. De RD312 wordt bediend met 2 knoppen, wat het een eenvoudig te gebruiken metaalzoeker maakt wanneer de hogere prestaties van een magnetische zoeker niet nodig zijn. Maggie Magnetic Locator De Maggie is een magnetometer met pistoolhandgreep die gevoeligheid en precisie combineert met eenhandige bediening en een visueel display. De Maggie combineert de beste eigenschappen van twee vlaggenschip producten van Schonstedt: de gevoeligheid en precisie van de GA-52Cx en de eenhandige bediening van de GA-92XT. Spot Magnetic Locator Spot, de “volgende generatie stokzoeker”, biedt nauwkeurigheid en gebruiksgemak in een slanke, lichtgewicht vorm met verbeterde ergonomie. Als u hoge nauwkeurigheid zoekt tegen lagere kosten, zet dan de Spot op het spoor van uw volgende lokalisering! GA-92XTd Magnetic Locator GA-92XTd met membraanschakelaar en precieze signaalsterkte-indicator. Onze populaire GA-92XTd magnetische zoeker is geïntroduceerd in 2002 en werd snel bekend als wellicht de meest draagbare en eenvoudig te gebruiken magnetische metaalzoeker op de markt. Met één hand kunt u de magnetische velden van alle ferromagnetische voorwerpen zoals perceelmarkeringen, mangaten, septic tanks, putbekledingen, klepkasten, gietijzeren leidingen, stalen vaten, niet-ontplofte munitie detecteren tot vijf meter onder het oppervlak.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top