RAVO BeNeLux

Over ons

RAVO is één van de grootste ontwikkelaars en producenten van compact mid-size veegmachines wereldwijd. Het bedrijf werd in 1964 opgericht in Alkmaar, waar het hoofdkantoor en de moderne productiefaciliteit nog steeds gevestigd zijn. De focus van het bedrijf op één producttype en sterke samenwerking met de klant hebben de RAVO-veegmachine gemaakt tot wat het nu is: de beste en meest verkochte compacte straatveger ter wereld. Op deze manier draagt RAVO bij aan een schoner milieu, verbetering van de volksgezondheid en het welzijn van mensen in stedelijke gebieden.

Sinds 2009 is RAVO onderdeel van de Fayat Group, een Frans familiebedrijf met een netwerk van meer dan 130 autonome organisaties. Hierbinnen vormt RAVO een aparte Business Unit met veegmachinefabrikanten Mathieu en Scarab, genaamd Fayat Environmental Solutions.

Gemarkeerd product

RAVO 5 eSerie

Steeds meer overheden zoeken naar oplossingen om geluids- en milieuoverlast terug te dringen en zo hun stad leefbaar te houden. RAVO speelt hier feilloos op in met haar nieuwste ontwikkeling: de RAVO 5 eSeries, een volledig elektrische, zeer stille en 100% emissievrije veegmachine. RAVO heeft de stap naar het ontwikkelen van een elektrische machine zeer bewust genomen. De visie van het bedrijf op haar maatschappelijke rol en de trend om milieuvriendelijk, duurzaam en verantwoord te ondernemen hebben de doorslag gegeven voor de ontwikkeling van de RAVO 5 eSeries. Daarnaast heeft de vraag vanuit de markt dit proces nog verder versneld. Het eerste conceptmodel van de RAVO 5 eSeries werd op de IFAT in mei 2018 met veel enthousiasme ontvangen. Na grootschalige, succesvolle testritten en uitgebreide praktijkproeven is RAVO klaar om de nieuwe veegmachine in produktie te nemen. De RAVO 5 eSeries beschikt over dezelfde exceptionele prestaties als de reeds bestaande RAVO 5 iSeries en is werkelijk de stilste revolutie als het gaat om het schoonhouden van straten en stadspleinen. Niet alleen het milieuvriendelijke karakter, maar ook de lage geluidsemissie maakt de veegmachine zo bijzonder. De RAVO 5 eSeries stelt gemeenten en dienstverleners in staat om straten – gezien de geldende geluidsbeperkingen – ook ’s nachts schoon te vegen. Dit is met name prettig in dichtbevolkte stadscentra en woonwijken.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top