Roelofs Civiel B.V.

Over ons

Roelofs is een familiebedrijf dat midden in de samenleving staat. Werken aan de openbare ruimte betekent voor ons werken aan de toekomst. Met onze brede aanpak leveren wij betekenis en toegevoegde waarde aan de ontwikkeling en realisatie van infrastructurele projecten. Onze expertise ligt onder andere op het gebied van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, riolering en grondstoffen. Als kennispartner beheerst Roelofs het totale traject van een project; van advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Door steeds te kijken wat we morgen beter kunnen doen, blijven we innoveren en zorgen wij voor meer waarde aan ruimte. Samen met onze partners en klanten werken wij aan een concreet doel: In 2030 willen wij namelijk 100% klimaatneutraal werken.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

PROJECTLEIDER GEO-INFORMATIE EN LANDMEETKUNDE

Voor onze vestiging in Den Ham zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Als Projectleider Geo-informatie en Landmeetkunde ben je specialist binnen Roelofs op het gebied van Geo-informatie en Landmeetkunde. Je bent het aanspreekpunt binnen Roelofs met betrekking tot alle vraagstukken op dit gebied en geeft hier dan ook adviezen over. Daarnaast werk je veel zelfstandig en geef je leiding aan projecten binnen dit vakgebied. Hierbij stuur je ook de landmeters aan. Verder behandel je het offertetraject waarbij je communiceert met opdrachtgevers en maak je de planningen. Ook is het van belang dat je kunt voorbereiden en begeleiden bij diverse machinebesturingen. Opleiding hierin is natuurlijk ook mogelijk.

Lees verder »

VAKMAN GWW (REGIO MIDDEN)

Als allround vakman GWW binnen Roelofs verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen de grond-, weg- en waterbouw. Je werkgebied is voornamelijk midden Nederland in het gebied van Arnhem – Veenendaal en omgeving. Je maakt onderdeel uit van een team maar bent ook in staat om zelfstandig te werken. We zien graag dat je een werktekening kunt lezen en eenvoudig uitzetwerk kunt uitvoeren.

Verder leg je je gewerkte uren vast, houd je de verwerkte materialen bij en rapporteer je deze aan de voorwerker of uitvoerder. Orde en netheid op de werkplek vind je vanzelfsprekend, net zoals de bewaking van de kwaliteit van de werkzaamheden. Je bent het visitekaartje van Roelofs en bent klantgericht.

Ben je leerling en nog in opleiding voor vakman GWW? Neem dan ook gerust contact met ons op! We hebben namelijk ook nog ruimte voor een leerling GWW in ons rayon midden.

Lees verder »

ASSISTENT ONTWERPER (OMGEVING VEENENDAAL)

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden in de omgeving van Veenendaal zijn wij op zoek naar versterking.

Als assistent ontwerper maak je deel uit van een projectteam en draag je bij aan het opleveren van hoogwaardige diensten en producten voor onze opdrachtgevers. In opdracht van de ontwerper of ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van ontwerp-, detail- en bestekstekeningen, het bepalen van hoeveelheden en het opstellen van RAW bestekken. Daarnaast ondersteun je het projectteam bij diverse werkzaamheden.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top