Sallandse Wegenbouw BV

Over ons

Sallandse Wegenbouw
Op grond van vertrouwen
Sallandse Wegenbouw verzorgt infrawerk van projecten in met name grond-, weg- en waterbouw. Ons werk is specialistisch, vereist ervaring en heeft direct effect op de kwaliteit van het bouwproces. We denken vroegtijdig mee, opereren oplossingsgericht en nemen opdrachtgevers en bouwpartners werk uit handen. Dat schept een band en vertrouwen. Op elkaar kunnen bouwen. En dat is prettig zaken doen.

Ons werkleerbedrijf Dynamisch op Weg is ook present op de beursvloer
In 2019 zijn wij gestart met ons werkleerbedrijf Dynamisch op Weg, opgezet uit een samenwerking van Stichting de Kern, ROC van Twente en Sallandse Wegenbouw. Bij Dynamisch op Weg kunnen leerlingen onder begeleiding van een job coach werkervaring op doen. Mensen zonder startkwalificatie krijgen zo een opstap naar werk. Het werk-leerbedrijf heeft plek voor vier tot zes leerlingen tegelijk. Bij de Sallandse Wegenbouw wordt werkervaring opgedaan onder toezicht van een begeleider van De Kern en de jobcoaching wordt verzorgd door ROC-studenten die een jobcoach module volgen. Onder deze begeleiding wordt gekeken of kandidaten geschikt zijn om een BBL opleiding te volgen op niveau 1 tot en met 4 bij InfraVak (een samenwerkingsverband van wegenbouwbedrijven in Noord- en Oost-Nederland). Bij geschiktheid krijgen leerlingen een opleiding bij INFRA-VAK met een 100% baangarantie bij één van de circa 35 aangesloten lid-bedrijven. Als leerlingen niet geschikt zijn voor de infra dan worden zij begeleidt naar een andere sector. Het netwerk van bedrijven bij De Normaalste Zaak (De 99vanTwente) is aangesloten om gemotiveerd kandidaten waar mogelijk op te vangen.

Meer weten over Sallandse circulair of de Urgency Tree?
Om het klimaatprobleem tegen te gaan is er verandering nodig in de gehele infra sector. Verandering die de Sallandse Wegenbouw graag in gang wil zetten. Waarom willen wij dat doen? Simpel, wij willen de wereld beter achterlaten voor onze kinderen. Onze ambitie hebben wij vertaald in 7 thema’s en deze dragen wij actief uit. Zo pionieren wij met circulaire projecten en producten, kopen wij zelf circulaire werkschoenen in, zijn wij actief bezig met de levensstijl van onze medewerkers, zoeken wij actief naar meer duurzame opties, bezitten wij een CO-2 prestatieladder niveau 5 certificaat en doen wij nog veel meer. Kennis delen bij opdrachtgevers en leveranciers doen wij vrijblijvend!

En dan de Urgency Tree: Sallandse Wegenbouw compenseert CO2-uitstoot door projecten een boom te schenken. Deze boom wordt geplant op de projectlocatie, of in de gemeente van de projectlocatie of op een andere locatie. Bij de Urgency Tree wordt een bordje geplaatst met daarop de naam van de boom en een kleine uitleg over onze bijdrage aan het klimaatprobleem. Op deze wijze compenseren wij onze CO2-uitstoot en dragen wij bij aan bewustwording van klimaatverandering. It’s not too late…

Gemarkeerd product

Infra, aanleg sportaccommodaties, milieu en advies

Sallandse Wegenbouw, verzorgt infrawerk van projecten in met name grond-, weg- en waterbouw. Sallandse United is teambuilder in de aanleg van sportaccommodaties, voor elke tak van sport. Sallandse Milieu en Advies heeft alles in huis om milieuproblematiek tot op de bodem op te lossen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top