Schagen Groep

Over ons

Schagen Infra
Bouwen aan wegen en bereikbaarheid, wij doen het al meer dan 65 jaar. Dat zijn ontelbare meters aan asfalt en beton. Wij zien het vooral als kilometers aan ervaring, kennis en mankracht. Precies wat nodig is voor de hoogste kwaliteit in infrastructuur. Het beste resultaat.

We maken het mogelijk met onze eigen machines, een eigen lab én eigen asfalt- en betoncentrales. Dat maakt ons uniek, innovatief en sterk. Wat Schagen Infra nóg sterker maakt, is mankracht. Onze mensen. Met al hun kennis, ervaring en eigen kwaliteiten.

Salverda Bouw
Bouw, renovatie, onderhoud. Salverda is er groot mee geworden. En nog elke dag maken en doen wij meer. We groeien mee met onze projecten, die soms groter en omvangrijker lijken dan onze organisatie. Juist ook die uitdagingen pakken we aan, met beide handen. Want zo zijn we.

Wij pakken aan en door. Doelgericht en gedreven, met oog voor de hoogste kwaliteit. Daarvoor hebben we alles in huis. Materieel en machines. Mensen en ervaring. En de unieke kracht van onze Schagen Groep: de optimale samenwerking met Schagen Infra. Een sterke optelsom van mankracht en mogelijkheden.

Gemarkeerd product

Ritspad®

Het Ritspad®, is een betonfietspad dat we monoliet aanbrengen. Maar de mogelijkheid bestaat om het na een opbreking te herstellen of te verplaatsen. Hierdoor passen we de meest hoogwaardige vorm van hergebruik toe (re-use). We voegen vezels toe aan het betonmengsel, zodat we de dikte van de betonverharding reduceren (reduce). Tijdens de aanleg van het Ritspad® storten we een randvoorziening mee in de constructie. Op deze manier is het pad na een opbreking eenvoudig te herstellen of als geheel te verplaatsen.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top