Spekking BV

Over ons

Leveringsprogramma Infratechniek:

Voor het herstellen van kleine asfalt- en/of betonschades biedt Spekking u een uitgebreide keuze aan producten. De producten kenmerken zich door de eenvoudige verwerking en scherpe prijs / kwaliteit verhouding. Daarom is Spekking dé leverancier voor Infra producten aan overheidsinstellingen, aannemers, wegenbouwers en wegmarkeerders

Producten Infratechniek:

* Diverse soorten reparatie asfalt
* Voegbanden en bitumenbanden
* Voegvulmassa’s, zowel warm als koud
* Prefab thermoplastische wegmarkering
* Markeringsverf, bitumen kleefprimer en bitumenremover
* Diverse toebehoren en gereedschappen

Voor iedere toepassing heeft Spekking de oplossing; of het nu gaat om calamiteiten asfalt voor een spoedreparatie op de snelweg of om een asfaltreparatie op een bedrijventerrein. Naast een uitgebreid leveringsprogramma biedt Spekking u ook advies over de verwerking van de diverse producten. Door middel van workshops en demonstraties op locatie wordt de kwaliteit van de producten gewaarborgd en wordt de levensduur van de weg duidelijk langer.

Leveringsprogramma Veegtechniek:

Voor elk fabricaat veeg- en onkruidmachine biedt Spekking u een uitgebreide keuze aan onderdelen. De beste prijs-kwaliteitverhouding, rekening houdend met duurzaamheidsaspecten als materiaalgebruik en levensduur. Een persoonlijke aanpak en korte lijnen maken Spekking dé allround onderdelen leverancier.

Producten Veegtechniek:

*Goot- en onkruidborstels
*Veegringen en onderwalsen
*Slijtvaste coatings
*(Blad)zuigslangen

*Industriële slangen
*Onderdelen
*Onderhoudspakketten
*Rubbers, schorten, afdichtingen

Wilt u zelf e.e.a. kunnen vervangen en/of repareren, dan kunt u via onze verkoopdienst de onderdelen voor uw veeg- en onkruidmachine aankopen.

Spekking heeft de beschikking over een goed uitgeruste databank. De juiste onderdelen zijn daarom snel bekend in geval van een storing of onderhoud. Dankzij de geautomatiseerde voorraad kan Spekking u snel melden of het gevraagde onderdeel voorradig is

Het one – stop – shopping principe is al geruime tijd ons handelsmerk. Graag informeren we u persoonlijk met welk product wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Het volledige leveringsprogramma aan Infra producten is online (via onze webshop) te bestellen.

Gemarkeerd product

Asfalt reparatieproducten

Koudasfalt: Koudasfalt is een koolwaterstofhoudende steenslag om koud te verwerken en wordt gebruikt voor het tijdelijk herstellen of herprofileren van asfaltverhardingen op bijvoorbeeld openbare wegen, dreven, opritten en parkeerruimtes van garages, parkings en fabriekspleinen. IsoFalt: IsoFalt is een asfaltmix uit hard split en een speciaal gepatenteerd bindmiddel met de eigenschap dat het snel uithardt. Te gebruiken bij wegen voor alle belastingscategorieën. IsoFalt 0/3: Laagdikte tot 20 mm. IsoFalt 0/5: Laagdikte tot 60 mm. IsoFalt HQ IsoFalt High Quality bestaat uit een droog granulaat omhult met bitumen. Na uitdroging en afkoeling is het product koud verwerkbaar en kan het materiaal middels verhitting geactiveerd worden. Na verhitting ontstaat een vloeibaar, warm en waterdicht asfaltmengsel. Na afkoeling, afhankelijk van de buitentemperatuur, is het materiaal hard en in zijn defi nitieve vorm.Te gebruiken bij alle belastingscategorieën inclusief voertuigen met puntbelasting.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top