StadLandWater | Management en Advies

Over ons

Bij StadLandWater profiteert u van een totaalconcept als het gaat om management en advies. Wij beheersen het volledige proces als het gaat om de inrichting en herinrichting van de openbare ruimte en het beheer en onderhoud ervan. Dankzij een weloverwogen mix van medewerkers met verschillende kwaliteiten en expertises halen wij bovendien steeds het maximale rendement uit ieder vraagstuk. Creatief, oplossingsgericht en altijd lekker praktisch.

Gemarkeerd product

Rioleringsvraagstuk? In één vloeiende lijn van probleem naar oplossing

Rioolbeheer is een tak van sport die je met de beste wil van de wereld niet saai kunt noemen. Straten die ineens blank staan, een verzakking in de weg of een stroomstoring bij een van de gemalen. Het zijn acute situaties die directe actie vereisen. En daarnaast liggen er nog geplande zaken op je bureau te wachten, zoals de bouw van een nieuwe woonwijk, de herinrichting van het centrum en natuurlijk het reguliere rioolonderhoud. Collega’s vinden rioolbeheer vaak uiterst overzichtelijk klinken, maar rioolbeheerders weten wel beter. Het beheren van de enorm grote waterketen van putten, leidingen en gemalen is vaak een kwestie van ‘alle hens aan dek’. En dat op dagelijkse basis. Want het is passen en meten met het budget, de beschikbare tijd én de beschikbare mankracht. 1-2-3: via onderzoek en maatregelplan naar realisatie Een situatie bekijken, inventariseren en analyseren is slechts een eerste stap. Het opstellen van een goed maatregelplan is een belangrijke tweede: hoe interpreteer je de data en wat is nodig om de situatie te verbeteren? De eerste stap is cruciaal, maar de tweede minstens zo belangrijk om een probleem effectief en structureel op te lossen. De rol van de rioolbeheerder is echter die van regisseur, coördinator. En collega’s die de eerste twee stappen kunnen uitvoeren staan nou niet bepaald in rijen van drie opgesteld naast je bureau. Het gevolg is dat elk vraagstuk ook inhoudt dat je op zoek moet naar geschikte mensen die enerzijds op onderzoek uitgaan en anderzijds een goed maatregelplan in elkaar draaien waar je als rioolbeheerder mee verder kunt.

Lees verder »

Products

Vacatures

Vacature Projectleider civiele techniek of cultuurtechniek

Sluit jouw ervaring aan bij de functie van projectleider civiele techniek of cultuurtechniek? Dan voldoe je al aan onze belangrijkste voorwaarde. Wij focussen niet op opleidingsniveau, maar op werk- en denkniveau, ervaring, ambitie, inzet en persoonlijke kenmerken. Heb je 5 tot 10 jaar ervaring in de rol van projectleider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of heb je een vakspecialisme waar je meer mee wilt doen? Dan is dit het moment om actie te ondernemen.

Lees verder »

(Leerbaan) Junior projectmedewerker met deeltijd HBO

Jouw functie
Jouw dagelijkse werk draait om projecten die zorgen voor de (her)inrichting van de fysieke openbare ruimte. Je werkt voor diverse opdrachtgevers en hebt een breed takenpakket. De werkzaamheden waar jij mee aan de slag gaat zijn bijvoorbeeld het maken van tekeningen en bestekken, het uitvoeren van inspecties en het houden van toezicht. Als je wilt, kan elke werkdag er anders uitzien. Dat heb je grotendeels zelf in de hand. Wij bieden namelijk een dynamische werkomgeving met een grote mate van vrijheid. Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding door onze projectleiders en managers.

Lees verder »

Stage Civiele Techniek of Cultuurtechniek

Zit jij in je derde of vierde jaar van de opleiding Civiele Techniek of Cultuurtechniek? En ben je op zoek naar een goede stageplek? StadLandWater heeft altijd plek voor één of meerdere derde- en vierdejaars studenten van het MBO en HBO. Heb je interesse? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Dit leer je
Je maakt op kantoor kennis met een heleboel onderdelen van de civiele techniek of cultuurtechniek zoals bestekschrijver, calculeren, tekenen, inspectie en beoordeling van riolering en gebiedsinrichting en je leert meedenken in oplossingen
Door mee te draaien op projecten onder leiding van de projectleiders leer je plannen, oplossingsgericht denken en efficiënt werken
Je gaat mee naar buiten en assisteert de toezichthouder en directievoerder

Dit verwachten we van je
Een hele grote dosis inzet
De wens om in een korte tijd een heleboel te leren

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top