Stegehuis B.V.

Over ons

Woningtekorten, herinrichting van versteende gebieden, klimaatadaptatie, waterberging en de energietransitie. De maatschappij is in beweging en flink ook. Die transitie heeft impact op de manier waarop wij leven, werken, vervoeren en bewegen. En dat heeft weer impact op de manier hoe wij onze openbare ruimte duurzaam en toekomstbestendig inrichten. Door het complexe samenspel van innovatieve ontwikkelingen, nieuwe manieren van communiceren en stakeholdersbelangen wordt de roep om specialistische kennis steeds groter. Als civieltechnisch ingenieursbureau heeft Stegehuis een verfrissende kijk op onze rol als ontwerper en regisseur van de openbare ruimte. Onze visie kenmerkt zich door oplossingsgericht aan de slag te gaan, met een praktische werkhouding en waarbij we nut en noodzaak altijd afzetten tegen de kosten. Ontdek hoe wij tegen duurzame gebiedsontwikkeling, civieltechnisch ontwerpen en het bijbehorend projectmanagement aankijken.

Gemarkeerd product

Civiele Techniek

Mobiliteit in relatie tot de inrichting van de openbare ruimte is sterk aan verandering onderhevig. De manier van vervoeren verschuift van wegverkeer voortgedreven op fossiele brandstoffen naar elektrisch rijden, maar ook van individueel wegverkeer naar een deeleconomie. En wat dacht je van biodiversiteit, de wateropgave, het circulair bouwen en innovaties als unmanned systems en smart cities? Dat vraagt om een dynamische inrichting van de ruimte, maar ook om slimme, toekomstbestendige oplossingen. Mét een uitgekiend civieltechnisch ontwerp!

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

3D ONTWERPER / PROJECTCOÖRDINATOR

De civieltechnische wereld is een dynamische wereld waarin wij ons graag begeven. Elke dag is anders bij ons. Onze opdrachtgevers zijn heel divers; wij werken zowel voor overheden als bedrijven uit de private sector. Als 3D-Ontwerper/projectcoördinator werk je zelfstandig ontwerpen uit en/of maak je onderdeel uit van een projectteam dat zich bezighoudt met integrale civieltechnische ontwerpen. In dit dynamische team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vakkundige 3D-ontwerper met coördinatie skills.

Lees verder »

ADVISEUR DUURZAAMHEID

Als Adviseur Duurzaamheid ben jij (mede-) verantwoordelijk voor de duurzame invulling van bedrijventerreinen, woonwijken en civiele projecten in de breedste zin van het woord. Onze opdrachtgevers zijn heel divers: wij werken voor zowel overheden als bedrijven uit de private sector. Wij zijn van initiatie tot oplevering betrokken bij ontwikkelingen en begeleiden hier onze opdrachtgevers in duurzaamheidsvraagstukken op elk niveau. Onze opdrachten zijn voornamelijk gericht op het toekomstbestendig (her-) inrichten van de openbare ruimte.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top