Strukton Civiel

Over ons

Strukton Civiel is op deze beurs vertegenwoordigd door:
Strukton Civiel Noord & Oost
Unihorn
GBN
Van Rens

Wij willen graag de sterke partner zijn die onze klanten nodig hebben. We leggen verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

Als één Strukton Civiel beschikken we over de professionele en innovatieve slagkracht om onze klanten – landelijk en regionaal – van dienst te zijn. Om bestemmingen weer bereikbaar te maken, knelpunten op te lossen en omgevingen weer aangenaam te maken. Als één Strukton Civiel bouwen we aan infrastructuur waarop Nederland zich fluitend voortbeweegt. Nu en in de toekomst.

Activiteiten:
Wegenbouw: Asfalt en Beton
Beton- en Waterbouw: Bruggen en viaducten
Geodata & Monitoring
Milieu
Ontwerp
Bewegwijzering
Wegmarkering
Verkeersmaatregelen
Geleiderails
Verhardingen en Asset Management
Grondbank
Grondstoffen
Afvalmanagement

Gemarkeerd product

Greenfalt

De N737 een belangrijke verkeersader in de provincie Overijssel voor het woon- en werkverkeer in Twente. Aan de N737 vindt groot onderhoud plaats ter verbetering van de veiligheid van de weg. Daarnaast is bij de aanpak van deze weg de markt uitgedaagd om met innovatieve toepassingen te komen. Door in het project N737 Innovatieroute de markt uit te dagen om innovaties toe te passen heeft de Provincie Overijssel Strukton Civiel Noord & Oost de kans geboden om zich te onderscheiden en innovaties werkelijkheid te laten worden. Op het gebied van circulariteit wordt Greenfalt toegepast. Voor het oog is het zwart asfalt, en tegelijkertijd is het groen. Greenfalt, ook wel ons ‘groene’ asfalt is een combinatie van hergebruikt asfalt en gerecycled ballastmateriaal van onderlaag tot deklaag. Door te recyclen gebruiken we aanzienlijk minder natuurlijke grondstoffen en zorgen we ook nog eens voor CO2-reductie. Greenfalt bestaat uit ca. 50% asfaltgranulaat, ca. 47% spoorballastgrind/zand en ca. 3% biobased toevoegingen en bitumen. De resultaten van dit innovatieve, duurzame product tonen aan dat de kwaliteit, geluidsreductie en stroefheid van de deklagen voldoen aan de kwaliteitsnormen. En, heel belangrijk: weggebruikers en omwonenden gaan genieten van de voordelen van een stil, veilig en comfortabel wegdek.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top