Strukton Civiel

Over ons

2022 – Strukton Civiel is op deze beurs vertegenwoordigd door:
– Strukton Civiel Noord & Oost
– Unihorn
– Van Rens mobiliteit

Wij willen graag de sterke partner zijn die onze klanten nodig hebben. We leggen verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie.

Als één Strukton Civiel beschikken we over de professionele en innovatieve slagkracht om onze klanten – landelijk en regionaal – van dienst te zijn. Om bestemmingen weer bereikbaar te maken, knelpunten op te lossen en omgevingen weer aangenaam te maken. Als één Strukton Civiel bouwen we aan infrastructuur waarop Nederland zich fluitend voortbeweegt. Nu en in de toekomst.

Activiteiten:
– Wegenbouw: Asfalt en Beton
– Beton- en Waterbouw: Bruggen en viaducten
– Ingenieurs- en adviesbureau
• Geodata & Monitoring
• Milieu
• Ontwerp
• Verhardingen en Asset Management
– Bewegwijzering
– Wegmarkering
– Verkeersmaatregelen
– Geleiderails
– Verhardingen en Asset Management

Gemarkeerd product

Herstel scheefwand voor masten en portalen

Van Rens heeft een techniek ontwikkeld waarmee we binnen enkele uren verzakte (zweep)masten, (VRI) portalen recht kunnen zetten en stabiliseren. Dat doen we met milieuvriendelijke harsinjecties. Omdat dit zo snel kan, is de (omgevings)hinder tot een minimum beperkt en zijn er geen langdurige verkeersmaatregelen benodigd.

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top