6, 7 en 8 februari 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

SWARCO Nederland B.V.

SWARCO Nederland B.V.

Over ons

#WeAreSWARCO. Wij veranderen de manier waarom mensen reizen: veilig, duurzaam en efficiënt. Met meer dan 3.800 SWARCO mobiliteitsdeskundigen in 25 landen wereldwijd, waarvan meer dan 500 medewerkers in Nederland, houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van onze slimme mobiliteitsoplossingen.

Als bedrijf nemen we verantwoordelijkheid voor veiligheid, welzijn en duurzaamheid, zowel binnen ons bedrijf als in onze omgeving. Voor de veiligheid van onze werknemers en omgeving, zijn we gecertificeerd volgens VCA en staan wij als bedrijf op trede 3 van de Safety Culture Ladder (Veiligheidsladder). Verder zijn we gecertificeerd: ISO9001 en CKB voor de waarborging van kwaliteit, ISO14001 voor milieu, ISO27001 voor informatiebeveiliging, en staan we op niveau 5 van de landelijke CO2 Prestatieladder.

Van complexe Verkeersmanagementsystemen, Cooperative Intelligent Transport Systems (C-ITS), Smart Mobility, tot vervanging en onderhoud van openbare verlichting in gemeenten en steden, tot aan grote infra projecten en het beheer en onderhoud op afstand van tunnels, bruggen, sluizen en vliegvelden: wij realiseren het.

Ons brede portfolio van intelligente producten en diensten draagt bij aan een optimale
verkeersdoorstroming en een veiligere leefomgeving. Wij zorgen ervoor dat de
wegcapaciteit optimaal wordt benut, dat middelen duurzaam worden ingezet en dat
weggebruikers veiliger, efficiënter en prettiger aan het verkeer kunnen deelnemen. Daarbij werken we op een betrouwbare, open en proactieve manier samen met onze klanten, partners en distributeurs om de wereld van mobiliteit van morgen vorm te geven.

Wil jij werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden? Kom werken bij SWARCO! Bekijk onze www.werkenbijswarco.com website voor de video’s en verhalen van medewerkers en ons aanbod van functies en vacatures.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top