Sweco Nederland

Over ons

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de samenlevingen en steden van de toekomst. Voor welke uitdagingen onze klanten ook staan, ze kunnen rekenen op onze oplossing.

Sweco is het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Met 16.000 topexperts, die beschikken over uitgebreide regionale, nationale en internationale kennis en technische expertise, werken wij aan de uitdagingen die het veranderende klimaat en urbanisatie met zich mee brengt. Het is ons werk om altijd een stap vooruit te zijn.

In de afgelopen 100 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben we iedere m2 van Nederland al een keer bij de kop gehad. Met deze onder- en bovengrondse kennis van Nederland, is Sweco als groot, innovatief en multidisciplinair ingenieursadviesbureau uitstekend voorbereid om een belangrijke rol te spelen bij de transitie naar morgen. Vanuit 9 landelijk dekkende kantoren staan in Nederland 1.700 adviseurs voor u klaar. In Oost- en Noord-Nederland bedienen we u vanuit Zwolle en Groningen. Daarnaast beschikken we over een aantal lokale steunpunten.

Van initiatief tot en met de realisatie zijn wij de partner en gids voor een vlot proces bij complexe ruimtelijke opgaven. Sweco draagt zorg voor alle technische-, ruimtelijke-, maatschappelijk sociale- en financiële inpassingen. Zo maken we, door het hebben van het grootste Europese kennisnetwerk, maakbare en realistische visies en plannen met een maximaal rendement.

Op de beursvloer vindt u onze adviseurs van de afdelingen Strategisch milieuadvies, Gebiedsadvies, Techniek, Water en Mobiliteit. Zij staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top