Syntera & Clearly (Future Insight)

Over ons

Syntera staat samen met Clearly (Future Insight) op de Infra Relatiedagen, maak alvast met ons kennis!

SYNTERA
Syntera is een adviesbureau voor alles wat je buiten ziet. We adviseren, ontwerpen en leveren ingenieursdiensten voor overheden, bedrijven en particulieren. Daarbij zijn we breed inzetbaar; van visie en ontwerp tot contract en realisatie. Binnen civiel, infra, groen, bouw en techniek. Onze kracht ligt in het verbinden van de verschillende projectfasen en het samenbrengen van verschillende disciplines. Vanuit onze technische ervaring en expertise geven we echt meerwaarde aan een project. Samen met ons interdisciplinaire karakter levert dit een ijzersterke combinatie op, voor elk denkbaar project in de buitenruimte.

Planvorming
Door naar de toekomst te kijken kunnen in een vroeg stadium al de juiste afwegingen worden gemaakt. Wij verzorgen voor onze klant het gehele voortraject om tot de daadwerkelijke uitwerking van een plan te komen. Denk aan ruimtelijke procedures, omgevingsvisies en -plannen, omgevingsinventarisatie, burgerinitiatieven en programma’s van eisen.

Uitwerking en communicatie
We adviseren klanten van civiel, infra, groen, bouw tot techniek. Van ontwerp tot werkvoorbereiding, van projectmanagement tot en met contractmanagement. Andere diensten die we verzorgen zijn bijvoorbeeld het maken van EMVI- en BPKV-plannen, directievoering, projectengineering, kostenmanagement, risicomanagement, raakvlakmanagement en omgevingsmanagement.

Communicatie
Ieder project en proces valt of staat met goede communicatie, het blijft altijd mensenwerk. We helpen je in elke discipline in de gebouwde leefomgeving op het gebied van goede communicatie: van idee tot tender en van ontwerp tot uitvoering.

Zo brengen we denkers en doeners in de leefomgeving samen, we hopen je te ontmoeten tijdens de Infra Relatiedagen.

CLEARLY (FUTURE INSIGHT)
Clearly is hét online samenwerkingsplatform voor projecten in de leefomgeving. Door een unieke combinatie van processen en projectdata op een 2D of 3D kaart, biedt Clearly optimaal inzicht en ondersteuning bij projecten.

See it
Clearly maakt elk werkproces inzichtelijk. Zo is transparant wat de actuele status is van een proces binnen een project, wie aan welke taak werkt en wat de bijbehorende informatie is. Ook de relaties tussen verschillende processen maakt Clearly duidelijk. Hierdoor heeft iedereen toegang tot alle informatie en is er écht grip op het project.

Get it
Clearly helpt opdrachtgevers en opdrachtnemers beter samenwerken in projecten. Zowel in de voorbereiding, tenderfase als uitvoeringsfase is Clearly van grote meerwaarde voor het inzichtelijk maken van informatie, voor transparante communicatie tussen projectleden én voor heldere documentatie.

Do it
Op basis van ons format en uw behoefte bepalen we samen welke processen en informatie nodig zijn voor het succesvol uitvoeren van het project. Clearly staat daarna snel voor u klaar om in gebruik te nemen. Gedurende het project bieden we ondersteuning bij het gebruik van Clearly.

Clearly

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

EMVI Specialist

Word jij enthousiast van het analyseren van de uitvraag en dit te vertalen naar een pakkend plan van aanpak? Houd je van winnen? Voel jij je op je plek in de technische wereld? Kortom: ben jij degene die ons team komt versterken als EMVI Specialist?

Bij Syntera ga je als EMVI Specialist aan de slag met alle informatie die binnenkomt op het gebied van aanbestedingen. Je werkt in een compact, flexibel team waar de lijnen kort zijn. Jij kent de ins en outs van aanbestedingsprocedures en weet precies hoe je het verhaal van de klant perfect kunt laten aansluiten op de uitvraag. Je houdt van scorematrixen en ziet er iedere keer een uitdaging in om maximaal te scoren.

Je zal voornamelijk op onze vestiging in Groningen werken, maar je bent ook bereid om af en toe naar Winschoten te komen.

Lees verder »

Projectleider/ Ontwerpleider

Houd je ervan om structuur aan te brengen in complexe situaties? Heb je een groot organisatorisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel? Ken jij de ins en outs op het gebied van onze buitenruimte? Kortom: ben jij de Projectleider Infra + Civiel + Groen die ons team komt versterken?

Bij Syntera word je als Projectleider breed ingezet voor uiteenlopende projecten op het gebied van Infra, Civiel en Groen. Je werkt voor overheden, semioverheden of aannemers. Jij weet de balans te vinden tussen de belangen opdrachtgever en stakeholders. Je weet ook precies wanneer en hoe je externe partijen moet laten aansluiten. Je werkt in een dynamische omgeving waarin jij structuur brengt en beslissingen neemt. Je weet waar je het over hebt en wil je kennis en ervaring graag overbrengen op een jong, leergierig en gedreven team.

Lees verder »

Projectvoorbereider / Bestekschrijver

Maak jij graag dingen duidelijk? Breng jij graag overzicht aan? Zodat iedereen weet wat er bedoeld wordt? Dan is onze Projectvoorbereider / Bestekschrijver Infra + Civiel + Groen iets voor jou. Je werkt samen met de projectleider/ontwerpleider, de ontwerper én natuurlijk onze opdrachtgever. Je vertaalt plannen en ontwerpen naar werkomschrijvingen, bestekken en contracten. Daarnaast maak je planningen en ramingen. Je wordt ingezet voor uiteenlopende projecten – provincie, gemeente en semioverheid – op het gebied van Civiel, Infra en Groen. Je werkt in een compact, flexibel team waar de lijnen kort zijn.

Ben jij nu calculator of werkvoorbereider bij een aannemer? Dan zou dit voor jou een volgende stap kunnen zijn!

Lees verder »

EMVI-coördinator / Planschrijver

Word jij enthousiast van het achterhalen en vervolgens pakkend en efficiënt overbrengen van de juiste boodschap? Houd je van winnen? Voel jij je op je plek in de technische wereld? Kortom: ben jij degene die ons team komt versterken als EMVI-coördinator / Planschrijver?

Bij Syntera ga je als EMVI-coördinator / Planschrijver aan de slag met alle informatie die binnenkomt op het gebied van aanbestedingen. Je werkt in een compact, flexibel team waar de lijnen kort zijn. Als coördinator neem jij de verantwoordelijkheid op je om alle input die binnenkomt van de klant en je collega’s te vertalen naar een plan waarmee de winst behaald wordt.

Lees verder »

Projectmanager

Houd je ervan om structuur aan te brengen in complexe situaties? Heb je een groot organisatorisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel? Wil jij samen met je collega’s onze leefomgeving iedere dag mooier maken? Ken jij de ins en outs op het gebied van Infra + Civiel + Groen? Kortom: ben jij de Projectmanager Infra + Civiel + Groen die ons team komt versterken?

Bij Syntera word je als Projectmanager breed ingezet voor uiteenlopende projecten op het gebied van Infra, Civiel en Groen. Je werkt voor overheden, semioverheden of aannemers. Jij weet de balans te vinden tussen de belangen opdrachtgever en stakeholders. Jij weet de balans te vinden tussen de belangen van externe partijen en je team, en je weet ook precies wanneer en hoe je externe partijen moet laten aansluiten: Je bent een verbinder. Je weet projecten ook in beweging te brengen: Je bent een aanjager.

Ben jij nu projectleider of -manager bij een aannemer? Dan zou dit voor jou een volgende stap kunnen zijn!

Lees verder »

Ontwerper

Bij Syntera word je als Ontwerper Infra + Civiel + Groen breed ingezet voor uiteenlopende projecten op het gebied van Civiel, Infra en Groen. Je werkt in een compact, flexibel team waar de lijnen kort zijn. Met jouw inbreng en adviezen werk je samen met je teamleden aan diverse opdrachten en ben je samen verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat.

Je houdt je voornamelijk bezig met het maken van civieltechnische ontwerpen; het ontwerpen en tekenen van onze buitenruimte. Daarbij is het belangrijk dat jouw ontwerp aansluit bij de afgesproken uitgangspunten. Verder denk je mee over mogelijke oplossingen van ontwerpvraagstukken en adviseer je de projectleider hierover. Je werkt in een team maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Verder houd je er van om je handen uit de mouwen te steken en je bent zorgvuldig in je werk. Resultaat en kwaliteit zijn belangrijk voor je.

Heb je minder ervaring dan gevraagd? Schroom dan niet om te reageren! Wij willen je graag helpen ontwikkelen.

Lees verder »

Toezichthouder

Geniet jij ervan om buiten op een project rond te lopen? Houd jij ervan als plannen realiteit worden? Dan is onze functie iets Toezichthouder Infra + Civiel + Groen voor jou. Samen met je collega’s, de projectleider en de directievoerder zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Door jou zijn zowel de aannemer als de opdrachtgever blij. Bij Syntera word je als toezichthouder breed ingezet voor uiteenlopende projecten op het gebied van Civiel, Infra en Groen. Je werkt in een compact, flexibel team waar de lijnen kort zijn. Je werkt voor provincies, gemeenten en semi-overheden.

Ben jij nu uitvoerder, senior-uitvoerder of hoofduitvoerder bij een aannemer? Dan zou dit voor jou een volgende stap kunnen zijn!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top