Tavela Explosievenonderzoek

Over ons

Algemeen advies, vooronderzoek, detectie, opsporing en verwijderen van ontplofbare oorlogsresten in heel Nederland.

TAVELA is een A en C gecertificeerd OO-onderzoeksbureau. Wij adviseren overheden, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars en verdere opdrachtgevers en opdrachtnemers over OO-onderzoek en alles wat daarbij komt kijken.
Wij sporen Ontplofbare Oorlogsresten (OO) op die zich nog steeds in de Nederlandse bodem bevinden. Wij sporen we op en stellen ze veilig.

Graag ontmoeten wij u weer op de beursvloer. Tot dan!

Gemarkeerd product

Vooronderzoek Ontplofbare Oorlogsresten

Het Vooronderzoek OO is een bureaustudie. Wij raadplegen onder meer vakliteratuur, archieven, luchtfoto’s en vluchtgegevens van bombardementsvluchten. Een regulier vooronderzoek duurt circa vijf weken afhankelijk van de grootte van het te onderzoeken gebied. De uitkomst van het Vooronderzoek OO verwerken wij in een rapportage met OO-bodembelastingkaart. Indien gewenst en kostentechnisch aantrekkelijk, kunnen we een Risico Analyse OO uitvoeren, om het verdachte gebied te verkleinen.

Lees verder »

Vacatures

Project Coördinator- Werkvoorbereider

Jij staat aan de basis van onze organisatie en dagelijks bezig met de voorbereiding en ondersteuning van meerdere projecten op het gebied van opsporing van Ontplofbare Oorlogsresten. De projecten bevatten vaak ook allerlei disciplines binnen de GWW-sector. Jij biedt complete ondersteuning rondom nieuwe opdrachten, het opvolgen van interne processen en de voorbereiding en begeleiding van verschillende lopende of komende projecten. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s en van de opdrachtgever. Je weet dat samenwerking en servicegerichtheid cruciaal zijn voor een succesvol project. Je stelt projectplannen, detectierapporten en PvO’s op, je bewaakt de kwaliteit van het werk, de projecten-planning en de tevredenheid van opdrachtgevers. Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd, projectleiders en de verschillende Deskundigen OOO.
Graag ontvangen we je motivatiebrief en CV!

Lees verder »

Senior Deskundige OOO

Als Senior Deskundige OOO vul je de veldwerk processen en uitvoering in overleg met de projectleider naar eigen idee en inzicht in. Jij bent verantwoordelijk voor het OO-gedeelte, d.w.z.
– De projectvoorbereiding, projectleiding en projectcommunicatie naar alle betrokken partijen/organisaties;
– Projectleiding / ondersteuning van benaderingen;
– Uitvoeren van veldwerkzaamheden zoals vooronderzoek, detectie veldwerk, benaderingen rapportages etc.).
– Het voldoen aan de voorwaarden zoals gesteld door de overheid op het gebied van veiligheid, ARBO en financiële bijdragen;
– Advisering met betrekking tot explosievenveiligheid;
– Het bijhouden van een (persoonlijke) uren- en project administratie;
– Het aansturen van Assistent Deskundigen OOO en ingehuurde derden.
Ben jij professioneel en representatief?
Bezit je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid?
Ben jij integer en zorgvuldig? Neem dan contact op met Bert Lambers!
Misschien word jij onze nieuwe collega!

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top