TenCate Geosynthetics Nederland B.V.

Over ons

Wie is TenCate?
TenCate Geosynthetics is wereldleider in de productie van geosynthetische materialen en industriële textielen. We ontwikkelen en produceren innovatieve en betrouwbare industriële technische textielen.

Het hoofdkantoor van TenCate Geosynthetics is gevestigd in de Verenigde Staten, in Pendergrass, Georgia. Zowel zijn productieplatform als commerciële en technische organisatie zijn globaal georganiseerd, wat heeft bijgedragen aan de succesvolle ontwikkeling en consolidatie van kernmarkten om zo een maximale toegevoegde waarde te kunnen bieden aan klanten. TenCate Geosynthetics bedient de globale markt met twee commerciële afdelingen: TenCate Geosynthetics en TenCate Industrial Fabrics.

Dankzij de verwerking van synthetische ruwe grondstoffen, ontwikkelen, produceren en leveren we innovatieve en betrouwbare technische industriële textielen die de prestaties van de producten van onze klanten verbeteren.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt TenCate Geosynthetics EMEA in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de GOS-landen materialen (niet-geweven en geweven materialen, geogrids, enzovoort) die de infrastructuur van onze wereld verbeteren, het milieu respecteren en natuurlijke bronnen helpen te beschermen. Met onze geavanceerde en innovatieve aanpak kunnen we altijd het juiste systeem aanbieden als oplossing voor de specifieke behoeftes van uw project.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top