Tentverhuurmakelaar

Over ons

Een tent huren via de Tentverhuurmakelaar betekent altijd de beste deal! Niet alleen adviseren wij je onafhankelijk en transparant, ook kunnen wij zorgen voor de volledige begeleiding van A tot Z. Aan de hand van een intake en een locatiebezoek wordt er gekeken naar de wensen en behoeftes en worden hier een aantal geschikte tentverhuurleveranciers voor benaderd. Daarna kan dan een keuze gemaakt worden voor de meest geschikte leverancier voor het project. De Tentverhuurmakelaar verzorgt de verdere begeleiding van het project tot aan de oplevering.

Middels deze werkwijze houden we voor alle partijen de communicatielijnen kort waardoor het voor iedereen duidelijk en transparant is. Dus, gewoon goed geregeld!

Gemarkeerd product

Doorwerktent

Door willen werken maar zit het weer tegen? Doorwerktenten bieden de uitkomst! Leverbaar in breedte maten variërend vanaf 3 tot 30 meter breed. De vrije overspanning zorgt voor ideaal ruimte gebruik. Optioneel leverbaar i.c.m. verlichting en verwarming. Altijd opgezet door vakkundig en gediplomeerd personeel.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top