Triflex BV

Over ons

Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen met uitgebreide kennis van en ervaring in hoogwaardige oplossingen voor ieder oppervlak. Triflex biedt duurzame afdichtingssystemen en markeringen voor vloeren, parkeerdekken, balkons, galerijen, wegen en daken. Triflex’ producten dragen bij aan de veiligheid, het comfort en een optimale beleving van de gebruikers. Zo ook als het gaat om grond-, weg- en waterbouw.

Triflex waarborgt een hoge verkeersveiligheid
Wanneer dekdelen voor bruggen, looppaden en dakdelen over grachten en waterpartijen hun stroefheid verliezen, biedt Triflex hier altijd een oplossing. Het is uiterst belangrijk om dit aan te pakken, want vervuiling en groene aansluit kunnen ervoor zorgen dat deze spekglad worden bij natte omstandigheden. Daarnaast biedt Triflex speciaal ontwikkelde reparatiemortels om beschadigingen te repareren aan de betonlaag, het asfalt of een putrenovatie. Om welke wegen het ook gaat, Triflex waarborgt een hoge verkeersveiligheid bij iedere omstandigheid.

Koudplast: de moderne weg vraagt erom
Koudplast is een zeer duurzame markering, is bestand tegen zware wegenbelasting en kent een gladde structuur. Koudplast is de sterkste wegmarkering als je het vergelijkt met verf en thermoplast. De moderne weg vraagt er eigenlijk om. Het is beter zichtbaar onder alle omstandigheden, is ruw genoeg en gaat aanzienlijk langer mee. Dit is zeer wenselijk, gezien de toename in verkeersdrukte.

Zekerheid tot in detail
De mogelijkheden met Triflex zijn onbeperkt. Dit wordt bewezen wanneer de producten onderworpen worden aan extreme omstandigheden. De chemische resistentie, duurzaamheid, snelle uitharding en de volledig koude applicatie maken dat de Triflex producten bij uitstek geschikt zijn voor het afdichten, beschermen en/of het antislip maken van ondergronden. Triflex rekent bovendien af met bodemcorrosie en lekkages.

Waterschappen
Naast weg- en grondbouw staat waterbouw ook centraal tijdens de Infrarelatiedagen. Triflex BV biedt oplossigen voor o.a sluizen, molens, voorbezinktanks, beluchtingstanks, en nabezinktanks. Ook alle facilitaire voorzieningen kunnen worden beschermd met de producten van Triflex. Van kelders tot fabriekshallen, opslagloodsen en (industriele) daken: Triflex zorgt voor een maximale verhoging van de veiligheid.

Meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Gemarkeerd product

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top