TripService B.V.

Over ons

TripService is een joint-venture tussen 2Ways en BeSite. Het is de combinatie van ruim 20 jaar ervaring in realisatie van internet oplossingen en verkeerskundige kennis en ervaring met (open) data en Waze. Hierdoor zijn wij in staat om complexe databronnen samen te voegen tot eenvoudig te gebruiken dashboards in diverse toepassingen. Inzicht, analyse en sturing zijn kernwoorden voor de oplossingen die wij realiseren voor onze opdrachtgevers.

Gemarkeerd product

Online traffic management

Wegwerkzaamheden komen veel voor, zowel gepland als ongepland. Wij ondersteunen overheden en marktpartijen met overzichtelijke informatie rondom wegwerkzaamheden. Omleidingsroutes en afsluitingen in de juiste tijdframes, worden door ons verwerkt in Waze en Google Maps, dankzij de samenwerking met de Waze Community. Actuele veranderingen kunnen hierdoor direct worden opgevangen en doorgegeven. De Traffic Reportal biedt de mogelijkheid om zelfstandig aanpassingen door te voeren in de meest gebruikte navigatiesystemen. Ons Roadwork Traffic Dashboard geeft een helder overzicht van het actuele verkeersbeeld rondom de wegwerkzaamheden. Ook omleidingsroutes kunnen dankzij ons dashboard continu worden gemonitord. Indien gewenst kunnen wij over een bepaalde periode ook historische gegevens bijhouden zodat het verkeersplan goed geëvalueerd kan worden. Automobilisten die navigeren met Waze informeren wij over wegwerkers door waarschuwingen in-car, wat een belangrijke bijdrage levert aan hun beider veiligheid. Ook kunnen wij automobilisten informeren over alternatieven, zowel in route als in modaliteiten. Online Traffic Management is de dienst die wij bieden voor het communiceren met weggebruikers en omwonenden rondom wegwerkzaamheden. Voor wegwerkzaamheden bieden wij ook een compleet pakket aan via onze Minder Hinder aanpak.

Lees verder »

Vacatures

Ervaren Online Marketeer

Als Online Marketeer bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het meebepalen van de strategische aanpak van online marketing bij onze klanten. Samen met de Account Manager bepaal je de kansen die er zijn bij een klant en werkt dit uit in een projectvoorstel. Vanuit dit voorstel ga je aan de slag, meet je de resultaten en bepaal je de vervolgacties. Hierbij werk je samen met je collega online marketeers, zodat je samen tot de beste aanpak komt.

Ondertussen onderhoud je het contact met de klant en zorg jij ervoor dat zij op de hoogte zijn van de status van campagnes. Ook houd je je kennis bij over online marketing en bepaal je samen met je collega online marketeers in welk onderwerp jij de specialist wordt. Je werkt vanuit het meten van data, maar hebt jezelf ook verdiept in de markt van de klant en weet daardoor wat er speelt en waar kansen liggen. Je bent ervaren in online marketing en ziet dit als kans om samen met 2 andere online marketeers, verder te groeien in dit vakgebied.

Lees verder »

Doelgerichte Digital Account Manager

In de rol van Digital Account Manager bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en projecten. Samen met jouw klanten kijk je naar nieuwe kansen die leiden tot projecten. Als je een project hebt binnengehaald, zorg je er samen met de Project Manager en andere teamleden voor dat het project succesvol wordt afgerond. Hierbij ben jij mede verantwoordelijk voor het eindresultaat en hebt waar nodig ook contact met de klant om hen op de hoogte te houden van de status.

Ondertussen onderhoud je het contact met jouw klanten en een netwerk van partners. Je zorgt ervoor dat je jouw netwerk op orde houdt en uitbreidt, om van daaruit projecten te initiëren. Deze projecten zijn met name gericht op B2B portals en eigen ontwikkelde online applicaties. Hierbij werk je samen met je collega Account Managers, waarbij je elkaar helpt en met elkaar brainstormt om te komen tot de beste resultaten voor onze klanten.

Lees verder »

Talentvolle Technische Project Manager

In de rol van Technisch Project Manager bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van technische ontwikkelprojecten. Je bepaalt samen met de Account Manager welke eisen er zijn gesteld aan de op te leveren applicatie. Hierna overleg met het development team en bepaal jij als Product Owner welke use cases uitgewerkt moeten worden. In overleg met de Proces Manager bepaal je de planning en ben je eerste vraagbaak voor het development team over wat er gerealiseerd moet worden.

Ondertussen onderhoud je het contact met de klant en Account Manager over de status van het project. Je zorgt dat alles dat ontwikkeld wordt in jouw projecten ook is getest, waarbij je samen met de UX Designer ook gebruikerstesten coördineert. En als het moment dan daar is, mag jij de klant de acceptatie omgeving laten zien. Is de klant tevreden? Dan zorg je voor een vlekkeloze livegang en help je de Support Manager bij het goed kunnen ondersteunen van de klant bij vragen of problemen.

Lees verder »

Medior (Back-end) Developer

In de rol van Medior Developer bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het technisch uitwerken van sites en applicaties. In samenwerking met het team van Front-end en Back-end developers bepaal jij hoe een project technisch wordt ingericht.

Jij bent een sparringpartner met een uitgesproken mening en je kunt deze goed onderbouwen, dit helpt om gezamenlijk de beste technische keuzes te maken. Jij voelt je verantwoordelijk om kwalitatief goede software op te leveren. Je werkt aan sites, shops en eigen ontwikkelde applicaties op het gebied van digitalisering en Smart Mobility.

Lees verder »

Ambitieuze Lead Developer

In de rol van Lead Developer bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het development team. Je bepaalt de technische opzet en richting waarin oplossingen worden bedacht en samen met het team zorg je ervoor dat de resultaten aansluiten bij de wensen van de klant. Je ontwikkelt ook mee in de technische realisatie, maar hebt daarnaast een belangrijke taak in het houden van overzicht over het project en het aansturen van je collega developers. Hierin werk je samen met een collega Lead Developer, Account Manager, Project Manager en Product owner.

Check onze website voor de hele vacaturetekst.

Lees verder »

Creatieve Front-end Developer

In de rol van Front-end Developer bij BeSite ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van de perfecte gebruikerservaring van een site of applicatie. In samenwerking met de UX-designer bepaal jij hoe het design eruit komt te zien voor een gebruiker. Hierbij ben jij de sparringpartner voor de UX-designer met een uitgesproken mening over ontwerpen. De UX-designer realiseert hierbij het design, waarbij jij dit omzet in perfecte HTML, CSS en JavaScript.

Check onze website voor de hele vacaturetekst.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top