Wavin Nederland B.V.

Wavin Nederland B.V.

Over ons

Wavin is een innovatieve wereldmarktspeler op het gebied van oplossingen in de bouw- en infrastructuur. Gesteund door meer dan 60 jaar ervaring, zijn wij in staat om enkele van de grootste uitdagingen ter wereld aan te pakken: watervoorziening, sanitair, klimaatbestendige steden en gebouwprestaties.

Bij Wavin richten we ons op het creëren van positieve veranderingen in de wereld. Onze passie is het bouwen van aangename en leefbare plekken voor mens en dier. We werken samen met gemeentes, ingenieurs, planners en installateurs om onze steden toekomstbestendig, comfortabel en energiezuinig te maken.

Wavin maakt deel uit van Orbia, een collectief van bedrijven die met elkaar verbonden zijn door één gemeenschappelijk doel: het leven over de hele wereld verbeteren en ondersteunen. Wavin heeft meer dan 12.000 medewerkers in meer dan 40 landen wereldwijd en opereert onder merken als Wavin, Amanco en Pavco.

Gemarkeerd product

Wavin Spotlight

Spotlight heeft als doel om elkaar te inspireren en kennis en ervaringen te delen rondom de vraag hoe we onze steden toekomst bestendig kunnen maken op het gebied van oplossingen voor regenwater en rioleringen. Dit doen we door middel van interviews, referentie casussen, whitepapers en nieuwsartikelen op onze website. Schrijf u dus snel in voor onze Spotlight nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe publicaties.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top