Wij maken uw deelname “Easy”

Wij maken uw deelname 'Easy'

We maken het easy om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. 

Bent u exposant tijdens Infra Relatiedagen 2022? Dan doen wij er alles aan om u te ontzorgen vooraf en gedurende de vakbeurs, zodat u zich kunt richten op uw eigen doelen van de beursdeelname.

Wat kunt u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Complete stands

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Infra Relatiedagen u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten, zodat u de juiste doelgroep treft tijdens het event.

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo'n uitnodigingskaart, bespaart u! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor u én uw relaties op onze parkeerplaats.

Scroll naar top