50 jarig jubileum

Beschrijving

P.C. van der Wiel B.V. is allang niet meer alleen het bedrijf zoals dhr. Piet van der Wiel op 1 november 1969 als eenmanszaak zijn oorsprong begon. Het onderhouden van gemeentelijk groen en het leveren van medewerkers/ chauffeurs voor de huisvuilniswagens van de gemeente Haarlemmermeer. Ook het loonwerken zoals het maaien van bermen en watergangen, het vrezen / spitten van kassen en het aanleggen van drainages bij kwekers en bedrijven behoorde toen tot de activiteiten.
Onze dienstverlening is inmiddels steeds breder geworden en in de jaren uitgegroeid met specialisme op onder andere het gebied van riolering werkzaamheden, veegwerkzaamheden, onkruidbeheersing en in de winterperiode gladheidbestrijding.
We beschikken over een groot diversiteit aan professionele reinigingsvoertuigen, machines en wagenpark om de werkzaamheden uit te kunnen voeren naar de behoeftes en wensen van onze opdrachtgevers.
Voor het einde van het jaar zijn wij dan ook de trotse bezitter van de eerste elektrische kolkenzuiger in Nederland.

Wij zijn dan ook gegroeid naar een allround organisatie met alle diensten onder één dak met professionele vakbekwame medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt het bedrijf te laten groeien in de huidige vorm.

Als directie willen wij dan ook alle opdrachtgevers, leveranciers en de medewerkers bedanken in het vertrouwen dat u in ons heeft getoond de afgelopen 50 jaar.

Met vriendelijk M.N.J. van der Wiel

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top