BETROUWBARE EN BETAALBARE GPS-MEETSTOK, IDEAAL BIJ SONDEREN EN BOREN

Beschrijving

Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar én uitstekende service

De GPS-meetstok van Surveyour is financieel een zeer aantrekkelijk apparaat zonder concessies te doen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid. “Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel: we willen altijd voor de volle 100% achter onze metingen staan.” Van Heerebeek begeleidt zijn mensen die met de GPS-meetstok werken en heeft zelf ook fijne ervaring met het systeem. “Onze jongens in het veld willen snel en eenvoudig hun werk doen. Uitpakken, systeem in gang zetten, aan de slag en weer door. Alles moet altijd werken. En als er iets is? Dan staat Surveyour altijd paraat om te helpen. Alle units zijn door Surveyour vanaf hun werkplek over te nemen. Zo kunnen ze direct meekijken of acties uitvoeren als dit wenselijk is. Dat werkt snel, prettig en voorkomt stilstand. Hier blinkt Surveyour echt in uit. Bovendien leren onze mensen het systeem al doende steeds beter kennen. Ook kan Surveyour snel schakelen als er iets vervangen moet worden, dat vinden wij belangrijk bij een leverancier.”

Makkelijk verwerken

“Op de 8 inch tablet die meegeleverd is met de GPS-meetstok, zijn gebiedstekeningen eenvoudig in te lezen. We kunnen meer info op de tekeningen kwijt en hebben de posities van de meetpunten overzichtelijk in beeld. Zo kunnen we veilig aan de slag en voorkomen we eventuele schade aan kabels en leidingen. De opgedane meetdata is vanuit de tablet makkelijk te importeren in ons datasysteem. Dat zien we wel eens anders. De software is zeer gebruiksvriendelijk en veel opener.”

Van Heerebeek besluit: “Surveyour, de club van Alex Groenendaal, is een kleine maar fijne club die service en persoonlijk contact van groot belang vindt. We hebben enorm veel vertrouwen in de kennis en kunde van het bedrijf. Het bijzondere is dat Surveyour niet alleen de kennis uitdraagt maar ook overdraagt op een manier die voor iedereen toegankelijk is.”

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top