BUKO official Event Supplier van Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Beschrijving

“Het is in onze achtertuin, we gaan er doen waar we goed in zijn en ondertussen maken we deel uit van een evenement waar we zelf groot fan van zijn. We kijken er enorm naar uit.”, zegt Dick Burger, eigenaar van BUKO Infrasupport en ECO Toilet. De partijen gaan de samenwerking aan voor de komende drie jaar.

Het Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix wordt een driedaags event dat honderdduizenden bezoekers zal aantrekken. De organisatie zelf noemt het niet voor niets ‘The ultimate race festival’. “We zijn al decennia lang partners van Circuit Zandvoort bij races en evenementen, dus dan wil je daar ook zijn op het moment dat iedereen hier samenkomt voor het grootste evenement, de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix”, aldus Burger. BUKO Infrasupport en ECO Toilet zijn gewaardeerde partners van de grootste evenementen en festivals in Nederland. De organisaties zijn hierop ingericht en nemen hun dagelijkse expertise en brede ervaring mee in de zorgvuldige voorbereiding naar Zandvoort.

BUKO Infrasupport en ECO Toilet weten vanuit hun professionaliteit dat een dergelijk evenement minitieuze logistieke voorbereiding vraagt. Martin Meerkerk, directeur BUKO Infrasupport: “Het gaat er om dat bezoekers zo soepel mogelijk van en naar het circuit worden geleid. De kortst mogelijke weg, de duidelijkste weg en de weg die de omgeving het minst belast.” Samen met alle betrokkenen is er een mobiliteitsplan opgesteld dat de meest efficiënte route moet realiseren. Of het nu gaat om autoverkeer, fietsers of bezoekers die met het openbaar vervoer komen. Daarnaast zullen bezoekers gebruik gaan maken van ECO toiletten en toiletwagens. “Deze sanitaire voorzieningen worden straks elke dag een paar keer door onze mobiele teams bemand, schoongemaakt en geleegd. Dit is waarvoor wij straks op pole position staan”, aldus Richard Bregman, directeur ECO Toilet.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top