DAGnl breidt uit met Buro Borgland in Warmenhuizen

Beschrijving

Buro Borgland focust zich op de voorkant van het ontwikkeltraject: de planvorming van projecten en/of gebiedsontwikkeling. Door de samenwerking binnen DAGnl kan Buro Borgland, naast haar eigen, ook andere expertises in de openbare ruimte aanbieden. Dit in alle voorbereidingsfases van een project. Van de benodigde onderzoeken tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Buro Borgland helpt particulieren en bedrijven verder bij het realiseren van uw plan.

Per 1 oktober 2019 is Buro Borgland gestart, onder de vleugels van DAGnl en onder begeleiding van Roy Borst. Buro Borgland neemt namens opdrachtgevers een leidende rol bij planprocessen waarbij wij met een integrale aanpak en het juist managen van alle specialismes tot een optimaal en gedragen plan komen. Als discipline zet Buro Borgland in op: plan- en gebiedsontwikkeling, stedenbouw & planologie, civiele techniek en omgevingsmanagement.

De eerste kennismaking met DAGnl

Roy: “Ik ben geboren en getogen in Tuitjenhorn (in de omgeving van Alkmaar), maar vanaf 2008 woonde ik in Nijmegen vanwege mijn studie. Via een project bij de Gemeente Duiven leerde ik in 2017 Dennis van der Voet kennen. Destijds was ik daar vanuit mijn eigen eenmanszaak gedetacheerd. Van het begin af aan was er een klik. In 2018 was Dennis op de hoogte van mijn verhuisplannen om weer terug te verhuizen naar Noord-Holland, zo is de samenwerking gestart en is de nieuwe DAGnl vestiging in Noord-Holland ontstaan. Mijn eerste bezoek aan DAGnl was op het kantoor in Huissen, toen ik binnenstapte merkte ik direct de no-nonsense cultuur. Hard werken, deskundigheid, korten lijnen, nuchterheid én ruimte voor humor. Ik voelde mij direct thuis.”

Is uw organisatie actief in Noord-Holland e.o.? En zoekt u een partner op het gebied van plan- en gebiedsontwikkeling, stedenbouw & planologie, civiele techniek of omgevingsmanagement? Maak kennis met Buro Borgland! Bezoek de website van Buro Borgland voor meer informatie: www.buroborgland.nl

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top