Radiodetections nieuwe RD7100®- en RD8100®-RF-markeringszoekerproducten

Beschrijving

Radiodetections nieuwe reeks precieze kabel-, pijpleiding- en radiofrequentiemarkeringszoekers bouwen voort op de hoge prestaties en geavanceerde eigenschappen van de bestaande RD7100- en RD8100-platformen. Ze voegen de mogelijkheid toe voor het detecteren van RF-markeringen, ook bekend als EMS of Omnimarkers.

De nieuwe RF-markeringszoeker maakt onderzoeken mogelijk met een combinatie van snelheid, nauwkeurigheid en gemak, ongeëvenaard door oplossingen van anderen:

Alle RF-zoekers beschikken over zowel een automatisch meetsysteem voor markeringsdiepte, waardoor geen handmatig tweestapsproces nodig is, als een gecombineerde leiding- en markeringslokalisatiemodus.

Het produceren en delen van gedetailleerde kaarten, waarop leidingen worden aangeduid met behulp van APWA-kleurcodering, is een eenvoudige taak dankzij interne en externe GPS-opties en een Bluetooth-verbinding met de nieuwe RD Map™-app voor Android-apparaten*. Met RD Map kunnen gebruikers eenvoudig kaarten maken in realtime*. Na afloop van een onderzoek kunnen kaarten eenvoudig vanuit de app worden gedeeld via e-mail of elk compatibel berichtensysteem.*

* Vereist Android 5.1 of hoger, een gegevensverbinding en Google Maps. Kaarten kunnen worden geëxporteerd als CSV- of KML-bestanden.

De optionele interne GPS-functie van de RD8100-reeks biedt lokalisatieprofessionals de mogelijkheid positionele gegevens toe te voegen aan onderzoeksmetingen zonder daarvoor extra apparatuur nodig te hebben. Op een later tijdstip kunnen dan gedetailleerde kaarten worden geproduceerd met behulp van RD Map of RD Manager (via een USB-verbinding).

De nieuwe zoekers beschikken over een aantal functies waarmee eenvoudig de juiste leidingen worden geïdentificeerd en met vertrouwen kunnen worden gevolgd.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top