RD Maps voor precisiezoekers

Beschrijving

RD Map™ is de gratis Map&Share™ Android-app met ondersteuning voor Radiodetections Bluetooth-precisiezoekers, waarmee opsporingstechnici gedetailleerde kaarten van ondergrondse nutsleidingen kunnen maken en deze rechtstreeks kunnen delen vanuit het veld*.

RD Map maakt gebruik van Google Maps om gedetailleerde kaarten van ondergrondse nutsleidingen te maken. Nutsleidingen worden geïmporteerd in Google Maps met behulp van markeringen en de loop van nutsleidingen wordt aangeduid met standaard kleurcodering.

Met eenvoudig te gebruiken meetgereedschappen kan de gebruiker GPS-fouten direct corrigeren.

Voor situaties waarin zeer nauwkeurige positiemetingen nodig zijn, kan RD Map worden geconfigureerd om een compatibele Bluetooth GPS/GNSS-ontvanger te gebruiken.

Voordelen
Eenvoudig te gebruiken Map&Share-app
RD Map is gratis te downloaden en gebruiken via de Google Play Store

RD Map kan worden gebruikt met alle Rd8100-zoekers en met alle RD7100 RF-markeringszoekers door middel van Bluetooth-connectiviteit.

Met de draadloze Bluetooth-interface kunt u elk compatibel Android-apparaat gebruiken om uw onderzoeksmetingen op te halen zonder extra stappen toe te voegen aan uw opsporingsactiviteiten.

Door de optionele telefoon- of tablethouder kunt u zich concentreren op de opsporingsactiviteit. De houder positioneert uw Android-apparaat in de optimale stand

Kaarten worden automatisch aangemaakt en kunnen aan het einde van uw onderzoek eenvoudig worden gedeeld via de Android-app van uw voorkeur.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top