Snelhardende reparatiemortels

Beschrijving

Flexibel en slijtvast
Beschadigingen repareren aan de betonlaag en het asfalt of een putrenovatie uitvoeren kan eenvoudig gedaan worden met speciaal ontwikkelde reparatiemortels. Hiervoor heeft Triflex mortels ontwikkeld die snel te verwerken zijn. Belangrijke eigenschappen die de mortels bevatten zijn de zeer slijtvastheid, uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergrond en ze zijn blijvend flexibel, waardoor de mortels tot op zeker hoogte de werking van bepaalde ondergronden opvangen. Ook reflectoren, biggenruggen, drempels kunnen hiermee vastgezet worden.

Onze oplossingen
Speciaal voor reparaties aan asfalt is Triflex Asphalt Repro ontwikkeld, een koud toepasbare gietmortel voor duurzame reparaties aan wegen, straten en industrieterreinen. Met deze reparatiemortel blijft het herstelde stuk asfalt jaren goed, waardoor nieuwe reparatiekosten en oponthoud door wegwerkzaamheden worden voorkomen. Voor reparaties van beton- en cementconstructies gebruikt u Triflex Cryl RS 240, een tweecomponentenmortel op basis van PMMA.

Verlijmen
Om sensoren, detectielussen, reflectoren en wegdekelementen te bevestigen hebben wij Triflex Cryl R 238, een snelhardende en flexibele mortel. Deze mortel heeft een lage viscositeit en is daarom meer geschikt in situaties waarin een product ‘gesteld’ moet worden of wanneer een voeg wat breder is.

Media

Gallery

Website

Downloads

  Deel op Social Media

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on google
  Scroll naar top