Uitbreiding kantoor Groningen

Beschrijving

Doordat wij en ons zusterbedrijf Eyefly steeds harder groeien zijn wij eigenlijk ‘uit onze voegen gegroeid’ en was het uitbreiden van kantoorruimte noodzakelijk.

Eyefly
Vlak naast ons bestaande kantoor in Groningen wordt het nieuwe pand gebouwd waar vooral ons zusterbedrijf Eyefly zich zal vestigen. Doordat Eyefly een eigen kantoor krijgt wordt haar zelfstandige positie versterkt.

De eerste heipaal is deze week geslagen, waarna er met de bouw is gestart. Brands bouw is de aannemer die het nieuwe kantoorpand gaat bouwen, uiteraard doen we de maatvoering zelf. De verwachting is dat het nieuwe kantoorpand rond februari 2020 opgeleverd wordt.

Faciliteiten
Het nieuwe kantoorpand wordt voorzien van allerlei faciliteiten, zo komen er bijvoorbeeld douches om de medewerkers te stimuleren om op de fiets naar het werk te gaan. Ook komen er ontspanningsmogelijkheden voor in de pauze. Zo kunnen collega’s het straks tegen elkaar opnemen met een potje tafelvoetbal of tafeltennis. Over de bijbehorende loods gieten we ook een Geomaat/Eyefly-sausje.

Upgrade
Het huidige kantoorpand kan natuurlijk niet achterblijven en krijgt ook een upgrade, dit zodat er eenheid tussen de kantoorpanden is. Het huidige kantoorpand zal onder andere worden voorzien van nieuwe vloeren, nieuw meubilair, nieuw behang, et cetera. Beide panden worden voorzien van een Geomaat look and feel.

Wij kijken er in ieder geval naar uit!

Wil jij straks gaan werken in één van onze mooie kantoorpanden? Neem eens een kijkje bij ons vacature aanbod.

Media

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top