Wat is er te doen tijdens de Infra Relatiedagen 2022

Wat is er te doen tijdens de Infra Relatiedagen 2022

Beursvloer Infra

Materieelpark van de Toekomst

‘Laden, rijden en bouwen’: dat is de ondertitel van Materieelpark van de Toekomst tijdens de Infra Relatiedagen 2022. Het is voor het eerst dat op de Infra Relatiedagen zoveel aandacht wordt besteed aan geëlektrificeerd materieel, variërend van veegmachines tot laadpalen en accuwagens.  Alle toonaangevende aanbieders zijn aanwezig. In deze hal is een parcours uitgezet voor demo’s. 

Collegetour

De infrasector kent een nijpend personeelsprobleem. Daarom ook deze editie weer een Collegetour met MBO- en HBO-studenten. Een route leidt ze langs twintig exposanten met opvallende innovaties en inspirerende verhalen. De Infra Relatiedagen willen de veelzijdigheid van de sector laten zien om op op die manier jongeren te inspireren om na te denken over een baan in de infra. Laatstejaars zijn een grote doelgroep die rond zal lopen op de beursvloer.

Collegetour Infra
Tafel beursvloer borrel

Kenniscafé

Wil jij up-to-date zijn van alles wat er binnen de infrasector afspeelt? Dan kun je jouw kennis over de infrasector laagdrempelig testen in het kenniscafé. Met als motto ‘het mag ook leuk zijn’ zal er op op woensdag 30 en donderdag 31 maart tweemaal per dag een Pubquiz plaatsvinden is een speciaal ingericht kenniscafé. Zo weet je binnen no time alles over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Exposantenhallen

In de zeven evenementhallen in Hardenberg zullen ruim 300 exposanten staan.  Alle marktleiders zijn aanwezig.  Dit is de gelegenheid om in een dag(deel) kennis te vergaren over de laatste ontwikkelingen in de branche en (nieuwe) producten, diensten en leveranciers te ontdekken. Daarnaast is dit het uitgelezen moment voor u om in een informele setting (bestaande) relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.  Bekijk hier de plattegrond.

beurshal infra overzicht
Rondom tafel discussie

Machinistencafé

In van de hal van het materieelpark staat het Machinistencafé. Hier krijg je uitleg van ervaringsdeskundigen op gebied van geëlektrificeerde machines. Wist je bijvoorbeeld dat je een hele dag kan tijden op een elektrische veegtruck terwijl de motor fluisterstil is? De machinisten beantwoorden met alle liefde al je andere vragen.