11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Wij maken jouw deelname 'Easy'

Als exposant van Infra Relatiedagen profiteer je van unieke services van Easyfairs. Bekijk hier wat standaard onderdeel is van jouw deelname.

Full Service Formule

Een van de unieke elementen van een deelname aan Afbouw Vakdagen is de Full Service Formule die Easyfairs biedt. Aanvullend op dit pakket, ondersteunt onze afdeling Event Services je bij het optimaliseren van je stand.

  • vloeroppervlak
  • wanden
  • frieslijst met naamsvermelding
  • verlichting door duospots
  • vloerbedekking

Je stand upgraden? Neem contact op met Event Services.

Samen met relaties onbeperkt gebruik maken van de catering (eten & drinken) op de diverse terrassen op de beursvloer. 

Twee dinerbonnen voor drie dagen dineren in het exposantenrestaurant.

Wij nodigen namens jou (incl. vermelding bedrijfsnaam)  je relaties uit met een (hard copy) uitnodiging. Kosteloos.

Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van Infra Relatiedagen je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten, zodat je de juiste doelgroep treft tijdens het event.

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor jou én je relaties op onze parkeerplaats

EasyGo

EasyGo is een servicepakket gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs, maar je kunt een van de drie pakketten kiezen dat het beste bij jouw doelstellingen past.

Als exposant haal je zo nog meer uit je beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek

Easyfairs ontzorgt van A tot Z

Easyfairs beschikt over jarenlange ervaring als evenementenorganisatie. De ervaring van exposanten, bezoekers en branchepartijen staan bij ons altijd voorop. Daarom kun je de beste service en ondersteuning verwachten: voor, tijdens én na de beurs. We denken graag met jou mee over de invulling en zijn in staat om jou van A tot Z te ondersteunen in aanloop naar je beursdeelname. Zo kun jij je focussen op je eigen doelstellingen.

Wil je dat we meedenken over jouw deelname? Neem dan contact op met ons ervaren eventteam.

Scroll naar top