Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken jouw deelname 'Easy'

We maken het easy om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen. 

Ben je exposant tijdens Infra Relatiedagen 2023? Dan doen wij er alles aan om je te ontzorgen vooraf en gedurende de vakbeurs, zodat je je kunt richten op jouw eigen doelen van de beursdeelname.

Wat kan je verwachten van de service die Easyfairs je als exposant biedt?

Alle service-onderdelen op een rijtje

Altijd hulp

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.

Complete stands

Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Perfecte catering

Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Promotie service

Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van Infra Relatiedagen je verschillende middelen om jouw beursdeelname te promoten, zodat je de juiste doelgroep treft tijdens het event.

Gratis Uitnodigingsservice

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo'n uitnodigingskaart, bespaar je! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor jouw klant duidelijk dat je hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Parkeren

Voldoende gratis parkeergelegenheid voor jou én je relaties op onze parkeerplaats.

Scroll naar top