11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Infra Relatiedagen 2024 succesvol verlopen met 15.800 bezoekers

HARDENBERG – De afgelopen editie van Infra Relatiedagen op 6, 7 en 8 februari is bezocht door 15.800 professionals, dat zijn er flink meer dan in 2023. Toen werd de vakbeurs bezocht door 13.500 bezoekers. Ook het aantal exposanten steeg naar het maximum van 350, verdeeld over alle acht beurshallen in Evenementenhal Hardenberg. Tijdens de drie beursdagen schreef 50% van de exposanten zich al direct in voor de volgende editie in 2025.

“Wij kijken vol trots terug op drie fantastische beursdagen, waarbij de grond-, weg- en waterbouw zich van zijn mooiste en beste kant heeft laten zien. Het heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We merken aan onze exposanten en bezoekers duidelijk dat de kwaliteitsslag die met Infra Relatiedagen is gemaakt, rendeert. Aan de bezoekersaantallen is te zien dat er grote interesse vanuit de sector is om het event te bezoeken, relaties aan te halen en zich te laten informeren over oplossingen voor grote vraagstukken in de Infra-sector. Tijdens de 25e editie van Infra Relatiedagen in 2025 zullen we daar zeker verder op inspelen”, liet Irma de Hoon namens beursorganisator Easyfairs weten.

Werkgelegenheid is een van die vraagstukken in deze industrie. Via initiatieven zoals de College Tour en het Ondergrondse Infra Plein – dat is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen aannemers en opdrachtgevers – wordt hierop ingespeeld. Studenten maakten op een aansprekende, actieve en laagdrempelige manier kennis met de wereld van de infrastructuur. Een erg leerrijke ervaring, zowel voor de studenten als voor exposanten.

Ook de kennissessies rond het Voortraject en de Haringvlietbrug konden op gerichte belangstelling rekenen. Bezoekers waren te spreken over de inhoud van de sessies en beoordeelden deze dan ook als erg positief. Verder waren op Infra Relatiedagen 2024 diverse pleinen verdeeld over de beursvloer, zoals het Openbare Verlichtingsplein en Kennispark Overheid & Markt. “Zeker bij zo’n groot event als Infra Relatiedagen is het waardevol dat een doelgericht publiek makkelijk de weg vindt en er goede inhoudelijke gesprekken gevoerd worden die de markt verder brengen”, zegt De Hoon hierover.

De volgende, 25e editie van Infra Relatiedagen vindt plaats op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 februari 2025 in Evenementenhal Hardenberg. Voor meer informatie: www.infrarelatiedagen.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top