11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Waarom deelnemen

Waarom deelnemen?

Infra Relatiedagen is hét kennis- en netwerkmoment voor de gehele infra branche in Nederland. Het event dat op 11, 12 en 13 februari 2025 plaatsvindt heeft zich ontwikkeld tot het kloppend hart van de infra-community in Noordoost Nederland. Een compleet platform voor zowel regionale als landelijke spelers, waar je niet mag ontbreken! Een uitgelezen kans om een hoogwaardig vakpubliek te ontmoeten.

Met Infra Relatiedagen brengen we de infrabranche in een ongedwongen setting bij elkaar. We faciliteren de branche om meer de samenwerking met elkaar op te zoeken. We stimuleren de ketensamenwerking én de samenwerking tussen overheden, aannemers en toeleveranciers.
Op Infra Relatiedagen worden toekomstbestendige oplossingen geboden die bijdragen aan een efficiëntere en duurzame infrastructuur in Nederland en aangrenzende landen.

Wat deelnemers zeggen over Infra Relatiedagen >>

Ik neem deel aan Infra Relatiedagen 2024 omdat...

Wie ontmoet je?

Op Infra Relatiedagen ontmoet jij de infra professional uit het Noordoosten van het land in een ongedwongen setting. Je maakt tijdens de beurs contact met o.a. gemeenten, overheden, projectontwikkelaars, architecten, waterschappen, provincies, toeleveranciers, machinisten en (onder) aannemers.

Daarnaast kun je jouw product op een laagdrempelige manier tonen en presenteer je jouw onderdeel van de totaaloplossing.

All-in & easy deelname

Niet alleen vierkante meters. Easyfairs biedt exposanten een compleet pakket waarbij je wordt ontzorgd. Met het marketingpakket EasyGo haal je meer uit je deelname door gemakkelijk je bedrijf te promoten en leads in kaart te brengen. Daarnaast wordt door de Full Service Formule van Easyfairs deelnemen een stuk comfortabeler. 

Presenteer producten en deskundigheid

Kennis opdoen en trends ontdekken worden door bezoekers genoemd als belangrijkste redenen voor een bezoek aan de vakbeurs. Toon als exposant jouw innovaties en ontwikkelingen binnen de branche.

Relaties versterken én uitbreiden

Je ontmoet in drie dagen ruim 13.000 professionals uit de infra branche. Schud de hand met bestaande zakenpartners en maak kennis met nieuwe relaties.

Branchebreed platform

Infra Relatiedagen is hét gevestigde moment waarop de gehele infrabranche in Noordoost-Nederland samenkomt. Dat maakt het praten over regionale projecten, uitdagingen en nieuwe oplossingen gemakkelijk en efficiënt.

Neem contact op

Ons salesteam staat voor je klaar om jouw deelname tot een succes te maken.

Bob van Heukelom

Accountmanager bob.vanheukelom@easyfairs.com
+31(0) 6-31988034

Aline Baas

Head of Sales
Aline.Baas@easyfairs.com

Scroll naar top