Waarom deelnemen

Waarom deelnemen

Op 4, 5 en 6 februari vindt de 21ste editie van Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het unieke netwerkplatform in Nederland dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt.

Relaties versterken én uitbreiden

U ontmoet in drie dagen ruim 16.000 professionals uit de GWW sector. Het is het netwerkmoment om bestaande zakenpartners en nieuwe relaties te ontmoeten. Of maak kennis met uw toekomstige nieuwe collega of stagiaire. Ook voor de aankomende editie nodigen we studenten vanaf 14 jaar, die een branchegerelateerde opleiding volgen, uit om de vakbeurs te bezoeken.

Branchebreed platform

De Infra Relatiedagen is een inspirerende vakbeurs dat breed is vertegenwoordigd door Infra Algemeen, Wegenbouw & Aannemerij, Waterbouw & Riolering, Machines & Materieel. Doordat de zeven hallen zijn geclusterd per segment, kan de bezoeker gerichter de beurs bezoeken en wordt uw zichtbaarheid vergroot.

Presenteer uw producten en deskundigheid

De manieren om uw organisatie te presenteren op de vakbeurs zijn talrijk. U kunt een standruimte huren, maar u kunt uw deelname ook versterken door deelname aan demonstraties, lezingen of de innovatie route. Door mee te doen aan de innovatie route maakt u tevens kans op de innovatie award, die wordt uitgereikt aan het meest innovatieve product.

Aftermovie Infra Relatiedagen 2019

"Goede plek om te netwerken. Je ontmoet nieuwe contacten in een informele sfeer die goed verzorgd is"

"Een overzichtelijke en open opstelling, in combinatie met de clustering een goede ontwikkeling"

"Nuttige beurs, want je moet tegenwoordig harder werken om klanten te binden. Daar is Infra Relatiedagen een uitgelezen moment voor"

Scroll naar top