Bredenoord

Bredenoord

Over ons

Bredenoord is dé specialist in tijdelijke en mobiele stroomoplossingen. Overal ter wereld zorgen we ervoor dat ondernemers, instellingen en overheidsorganisaties kunnen werken zoals zij dat willen. Op een schone, efficiënte en verantwoorde manier. Samen met onze klanten werken we aan passende oplossingen voor duurzame energiezekerheid.

Optimale combinatie van technieken
Elke energievraag is anders en daarom kunt u rekenen op de beste oplossing voor uw situatie. Slimme combinaties van verschillende technieken zorgen voor optimale betrouwbaarheid, zo laag mogelijke emissie en een goed rendement. Vaak zijn dit hybride opstellingen waarin energieopslag centraal staat. Door een emissieloze batterij te koppelen met zonne- of windenergie, aan het net of een aggregaat ontstaat een duurzame stroomvoorziening. Ook hebben we aggregaten en systemen met duurzamere brandstoffen als HVO en waterstof. Met onze vloot van batterijsystemen, uiteenlopende aggregaten en toebehoren, en onze ervaren engineers, servicemonteurs, chauffeurs en adviseurs staan we 24/7 voor u klaar om te zorgen dat u direct aan de slag kunt.

Naar een emissievrije toekomst van tijdelijke stroom
Met onze R&D-afdeling werken we al jaren aan het zoveel mogelijk emissievrij maken van tijdelijke en mobiele stroom. Daarmee zorgen we dat onze klanten verzekerd zijn van stroom, ook als fossiele brandstoffen minder gewenst of beschikbaar zijn en er strenge (emissie)regels gelden. Van simpele effectieve oplossingen als een gepatenteerd roetfilter tot grotere uitdagingen als mobiele zonnepanelen. Zo was Bredenoord de eerste met een waterstofaggregaat en was de E-Saver de eerste mobiele batterijoplossing voor de kleinere stroomvraag. Vaak werken we bij de ontwikkeling van nieuwe technieken en oplossingen samen met andere bedrijven, overheidsorganisaties en innovatiepartijen.

Internationaal – huren, verkoop én onderhoud
Al bijna 85 jaar zorgen we dat uw werk kan doorgaan, op elk moment en elke plek. We begonnen in Apeldoorn op de plek waar nu ons hoofdkantoor staat, en hebben inmiddels vestigingen en depots in Nederland, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk, en partners over de hele wereld. We zijn dus altijd snel ter plaatse met de oplossing voor uw stroomvraag. Zo stonden onze energieoplossingen al op festivals, bij onderhoudswerk aan tramrails, in een smart grid en bij de aanleg van zonneparken. Onze serviceafdeling houdt noodstroomvoorzieningen in uitstekende conditie bij onder meer brandweer, ziekenhuizen en datacenters. En voor werk op bouwplaatsen en langs de weg is er een scala aan laagdrempelige oplossingen die aan alle eisen voldoen.

Gemarkeerd product

Battery Box 80 kW

Onze batterijen zijn perfect in te zetten om pieken in de stroomvraag op te vangen! Maar ook bij onvoldoende vermogenslevering (te kleine netaansluitingen). Door een combinatie met andere energieopwekkers (hybride opstelling) te vormen, kunnen onze batterijen uitstoot en geluid reduceren op locaties waar geen stroomaansluiting aanwezig is. Breed inzetbaar – Veilig – Bedieningsgemakt – Terugleveren aan het vaste net – Gecertificeerde LI-ION batterijen – Voldoet aan de standaarden.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top