Brimos

Over ons

Al vanaf 1963 hebben wij als organisatie het doel om de situatie op de wegen zo veilig en duidelijk mogelijk te maken. Met onze uniforme bewegwijzering zorgen wij voor een goede doorstroming van het verkeer en dragen wij bij aan de veiligheid en leefbaarheid op de wegen. Waar het om draait is: uniformiteit en continuïteit in bewegwijzering. Zowel voor automobilisten als fietsers. Dit bevordert de doorstroom van het verkeer en draagt bij aan de verkeersveiligheid

Wij willen u maximaal ontzorgen middels een compleet assortiment van zowel statische als dynamische borden en ondersteuningsconstructies van een eenvoudige flespaal tot bordmasten, en portalen met een overspanning tot wel 40 meter. Naast de levering van de diverse producten kunnen wij eveneens de plaatsing / realisatie voor u verzorgen. Met de beschikbaarheid over een ruime voorraad halffabricaten en moderne productietechnieken zijn wij in staat ook voor grotere vraagstukken snel te kunnen acteren.

Bij Brimos kunt u terecht voor:

– Verkeerskundig advies
– Productie van zowel statische als dynamische borden
– Ondersteuningsconstructies
– Leveren en plaatsen van verkeersmaterialen

Gemarkeerd product

Circulair rijstvlies verkeersbord

Met rijstvlies heeft Brimos hét antwoord op uw duurzaamheidsvraag. Het gebruik van hernieuwbare, biobased grondstoffen, wordt steeds belangrijker. Ook in de wereld van verkeersmaterialen neemt de vraag naar duurzame alternatieven toe. Om deze reden zijn wij op zoek gegaan naar het beste alternatief voor aluminium. De basisgrondstof rijstvlies, ook wel rijstkaf genoemd, is de oneetbare schil van de gedroogde rijstkorrel welke wordt verwijderd. Deze rijstvliezen werden eerder als afval beschouwd, maar hebben nu een tastbare financiële waarde voor de plaatselijke boeren. Voor de productie van ons plaatmateriaal wordt dus gebruik gemaakt van natuurlijke restproducten die niet ten koste gaan van extra landgebruik. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere biobased materialen. – Het materiaal ligt bij ons in verschillende diktes op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. – Het materiaal is bestand tegen het Hollandse weer. – Het duurzame rijstvlies (verkeers)bord van Brimos wordt bij recycling zonder toevoeging van nieuwe grondstoffen aan het bestaande productieproces toegevoegd.Hier is geen additionele warmte / verhitting voor nodig. Dit maakt het product 100% circulair. Al onze verkeersborden worden voorzien van een geprinte signface op een klasse 3 retro-reflecterende folie. Er worden inkten gebruikt zonder oplosmiddel en zijn daardoor veel minder belastend voor het milieu dan zeefdruk of andere printtechnieken. Na het printen wordt de signface voorzien van duurzaam laminaat. Dit laminaat beschermt de print van het bord. Graffiti, stift, stickers en vuil zijn eenvoudig te verwijderen met een zachte doek met hierop wat verdund reinigingsmiddel.

Lees verder »

Products

Neem contact met ons op

Scroll naar top