11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Exposanten rebooken massaal voor Infra Relatiedagen 2023

De rebook periode Infra Relatiedagen is voorbij. Exposanten van Infra Relatiedagen 2022 konden tot half mei tegen voordelig tarief hun voorkeurslocatie voor de 2023-editie veilig stellen. Dit is massaal gebeurd. Inmiddels hebben nu ruim 180 exposanten zich contractueel vastgelegd. Lambert van Gameren van Easyfairs, verantwoordelijk voor de sales, ziet dit als een blijk van groot vertrouwen. “We hebben grote plannen voor volgend jaar, we zijn blij dat exposanten zich hierin herkennen.” 

Onderdeel van de succesformule is het Materieelpark van de Toekomst. Uit onderzoek is gebleken dat bezoekers behoefte hebben aan demo’s. Om die reden gaat een deel van het Materieelpark van de Toekomst naar buiten. Daarnaast zal er niet alleen aandacht worden besteed aan geëlektrificeerd materiaal, maar ook aan hybride en waterstof oplossingen. Het Materieelpark van de Toekomst wordt brandpunt van alles wat emissieloos rijdt en werkt.”

Van Gameren: “We kijken terug op een succesvolle 2022-editie. Zo succesvol dat een aantal A-merken die eerder afhaakten in 2023 weer van de partij zijn. Bovendien gaan we terug naar het oorspronkelijke tijdvak van Infra Relatiedagen. De beurs staat geprogrammeerd op 7, 8 en 9 februari. We zijn vast van plan nieuwe features op Infra Relatiedagen te introduceren. Op dit moment inventariseren we alle plannen in de markt.”

Geïnteresseerd in deelname? Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top