Smart Badge

Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

Om de bezoekerservaring tijdens de beurs te verhogen, ontvangen alle exposanten één badgelezer. Dit maakt deel uit van het EasyGo aanbod. De draadloze sensor verzendt de product- en bedrijfsinformatie die u heeft opgeladen in My Easyfairs.

Wat doet uw badgelezer?

De badgelezer(s) die u als exposant ontvangt tijdens uw deelname zijn bedoeld om de bezoekerservaring nog beter te maken. Met deze lezers kunnen bezoekers op eenvoudige wijze informatie verzamelen over uw organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures. Het aantal badgelezers dat u ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat u heeft gekozen. De badgelezer verstuurt de informatie die u heeft geüpload in uw My Easyfairs profiel. Hiermee behoudt u zelf de regie over de informatie die u deelt met bezoekers.

Hoe werkt het?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) uw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. Hierdoor ontvangen zij uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) de ochtend na hun beursbezoek via e-mail.


 1. Haal je gebruiksklare badgelezer tijdens de opbouwdag op bij de beursreceptie.
 2. Plaats de badgelezer op je stand: in het gezichtsveld van je bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor je klaar!
 3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar je je badgelezer wilt.
 4. Verwijder de strip op je badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. Je mag ook je eigen verwijderbare hechtmiddel gebruiken.
 5. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
 6. Breng de badgelezer terug naar de beursreceptie op het einde van de dag op de laatste beursdag.
 7. Als je GoLeads, GoPlus of GoPremium hebt, ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als je GoVisibility hebt, kun je nog altijd upgraden naar GoLeads om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op je stand hebben gescand.

Uw voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Bezoekers die u niet heeft gesproken kunnen op simpele wijze uw product- en bedrijfsinformatie ontvangen via e-mail door simpelweg uw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en minder kans dat uw bezoekers uw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die uw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Die gegevens kunnen ze heel eenvoudig delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren kunt u het gebruik van uw badgelezer combineren met de Visit Connect app (beschikbaar vanaf GoLeads). Hiermee bent u in de lead en scant u de badges van interessante bezoekers die u gesproken heeft tijdens uw deelname. In de app kunt u notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt. Stimuleer uw bezoekers daarnaast om uw badgelezer te scannen zodat u ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die u niet heeft gesproken. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium heeft, ontvangt u de lijst met gegevens van de bezoekers die uw badgelezer gescand hebben.

Vereenvoudig uw opvolging na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt u een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Hoe werkt de Smartbadge?

"Zeer toegankelijk voor bezoekers & eenvoudig in gebruik."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

"Geweldig systeem om onze impact te meten."

Exposant, Futurizz Madrid, Spanje

"De mogelijkheid om extra contacten te leggen, zelfs als het druk is op de stand."

Exposant, Transport & Logistics Antwerpen, België

Wat moet u doen tijdens de beurs?

 1. Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor u klaar!
 2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
 3. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
 4. Als u GoLeads, GoPlus of GoPremium heeft, ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

Als u GoVisibility heeft, kunt u nog altijd upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. Indien u tijdig upgrade, kunt u ook nog profiteren van andere features, zoals de Visit Connect App.

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Scroll naar top