11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Wagenaar Wegbebakening

Wagenaar Wegbebakening

Over ons

Wagenaar is uniek in Europa

Met marktgerichte innovaties heeft Wagenaar haar naam gevestigd als belangrijke speler op de Europese markt voor verkeersveiligheid. De combinatie van praktische marktkennis, constructief inzicht, moderne elektronica en innovatief denken blijkt een succesformule en Wagenaar groeit.

Wagenaar oplossingen kenmerken zich altijd door een praktische toepassing van constructiekennis, elektrische en/of hydraulische aandrijvingen en moderne state-of-the-art elektronica.

Nieuws

Vacatures

𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲: 𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱/𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗠𝗼𝗻𝘁𝗲𝘂𝗿 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗼 𝗭𝘂𝗶𝗱-𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱/𝗕𝗲𝗹𝗴𝗶ë. 🔧

𝗩𝗮𝗰𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲: 𝗢𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱/𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗠𝗼𝗻𝘁𝗲𝘂𝗿 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗼 𝗭𝘂𝗶𝗱-𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱/𝗕𝗲𝗹𝗴𝗶ë. 🔧

Staat Service en Kwaliteit bij jou ook op nr. 1? Dan is dit jouw kans! Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde onderhoud/service monteur voor de regio Zuid-Nederland/België.

🔧 𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮 𝗷𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻?
Als onderdeel van Wagenaar, specialist in wegbebakeningsapparatuur, ben jij de sleutel tot onderhoud en probleemoplossing. Jouw taak? Zorgen dat onze Botsabsorbers, MRS/MRI systemen, Informatiewagens en speciale voertuigen veilig en betrouwbaar ingezet kunnen worden. Je werkt hierbij aan mechanische, hydraulische en elektrotechnische systemen. Ervaring is een plus, maar geen must.

🔍 𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗲𝗹:
Je bent leergierig en denkt probleemoplossend
Je kan goed zelfstandig werken
Minimaal MBO niveau 2 in technische richting
Rijbewijs B / B-E

💼 𝗪𝗶𝗷 𝗯𝗶𝗲𝗱𝗲𝗻:
Uitdagende baan in een gedreven team
Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
Marktconform salaris
Fulltime met uitzicht op vast dienstverband

View Jobs Ads »
𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗼𝗽𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘁! 👀

𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗼𝗽𝗹𝗲𝗶𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘁! 👀

Terwijl december de winter inluidt, richten wij onze blik al op het technische avontuur dat februari met zich meebrengt – het begin van talloze stages! 🗓️ Ben jij klaar voor een technische stage? Wagenaar Engineering staat in de startblokken om jou te verwelkomen! Bereid je voor op een periode vol hands-on ervaring en duik in de nieuwste technologische ontwikkelingen. 🛠️👩‍🔧👨‍🔧

Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op.

View Jobs Ads »
𝙑𝙖𝙘𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙖𝙡𝙚𝙧𝙩 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝘂𝗿𝘀 / 𝘃𝗼𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗴𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗰𝘂𝘀!🚚

𝙑𝙖𝙘𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙖𝙡𝙚𝙧𝙩 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗼𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝘂𝗿𝘀 / 𝘃𝗼𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗴𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗰𝘂𝘀!🚚

Ben jij leergierig, kan je goed zelfstandig werken en heb je ervaring als elektromonteur/voertuigtechnicus? Of ben jij juist ambitieus en wil jij groeien in deze functie? Wegens aanhoudende groei is Wagenaar Engineering op zoek naar JOU! 👨‍🔧
Als elektromonteur/voertuigtechnicus bij ons ben jij verantwoordelijk voor het aansluiten en in bedrijf stellen van onze gloednieuwe wegbebakeningsapparatuur, waardoor de veiligheid op de weg gewaarborgd wordt.
Wagenaar Engineering is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op het produceren en onderhouden van wegbebakeningsapparatuur. Wij zijn flexibel en hebben een ambitieus team waarbij kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan. 💪
Klinkt dit als jouw baan waarbij jij extra bijdraagt aan de veiligheid op de weg? Solliciteer dan vandaag nog!

View Jobs Ads »
𝗟𝗼𝗼𝗽 𝗷𝗶𝗷 𝘄𝗮𝗿𝗺 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸? 𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗽𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱/𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝘂𝗿!👨‍🔧

𝗟𝗼𝗼𝗽 𝗷𝗶𝗷 𝘄𝗮𝗿𝗺 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸? 𝗪𝗶𝗷 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗽𝘇𝗼𝗲𝗸 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱/𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝘂𝗿!👨‍🔧

𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲𝗼𝗺𝘀𝗰𝗵𝗿𝗶𝗷𝘃𝗶𝗻𝗴:
Wagenaar produceert en onderhoud wegbebakeningsapparatuur, wij leveren o.a. TMA systemen MRS/MRI systemen, Informatie wagens en speciaal voertuigen. Wij zijn een flexibel en ambitieus team, waarin kwaliteit en onze klant voorop staat. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en storing oplossen aan wegbebakeningsapparatuur zodat deze veilig en betrouwbaar ingezet kunnen worden. Je werkt hierbij aan mechanische, hydraulische en elektrotechnische systemen, Enige ervaring hierin heeft onze voorkeur.

View Jobs Ads »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top