6, 7 en 8 februari 2024 | Evenementenhal Hardenberg 

Alle seinen op groen voor Infra Relatiedagen 2024

Er is grote belangstelling om deel te nemen aan Infra Relatiedagen 2024. Bijna zeventig procent van de beschikbare halcapaciteit is nu – zo’n 10 maanden voor de nieuwe editie – al verhuurd. In totaal telt het deelnemersveld op dit moment 171 exposanten. Naar verwachting zullen ruim driehonderd exposanten deelnemen aan dit netwerkevent dat professionals in de grond-, weg- en waterbouw samenbrengt. Infra Relatiedagen wordt gehouden op 6, 7 en 8 februari 2024 in Evenementenhal Hardenberg.

Volgens Bob van Heukelom, account manager van Infra Relatiedagen, is de grote belangstelling geen echte verrassing. “De editie dit jaar was met 13.500 bezoekers meer dan geslaagd. Zowel exposanten als bezoekers gaven ons hoge waarderingscijfers. Exposanten hebben er een prachtige editie van gemaakt. Daarnaast hadden we een aantal ‘specials’ aan het event toegevoegd die het event meerwaarde geven.”

Specials
Op dit moment worden nieuwe specials uitgewerkt. “Daarnaast houden we vorige jaar geïntroduceerde specials tegen het licht”, vertelt Van Heukelom. “We gaan het Materieelpark van de Toekomst in ieder geval uitbreiden binnen het hallencomplex, vier blikvangers zijn te zien op een locatie direct naast entree 3, de machines gaan op vaste tijden draaien. Hierdoor bieden we exposanten extra attentiewaarde, het aantal beschikbare locaties buiten houden we beperkt.”

Geprolongeerd wordt in ieder geval het Overheidspark. Van Heukelom: “Het Overheidspark is een pleisterplaats waar overheden verhalen vertellen over hun visie op het verduurzamen van infraprojecten. Het Overheidspark is een ijzersterke combinatie van kennisdelen en netwerken. We hebben hiermee veel bezoekers uit de overheidssector getrokken.”

Het Openbare Verlichtingsplein wordt uitgebreid. Maximaal twaalf exposanten, gegroepeerd langs een ruimte met masten en armaturen, laten bezoekers lichtscenario’s ervaren. Van Heukelom: “De straat wordt vooral een ruimte om te netwerken, ook zullen er korte uitlegsessies worden gegeven. Het gaat vooral om het op gang brengen van het gesprek over toekomstige trends en ontwikkelingen.

Nieuwe halindeling
Verrassing is het motto van Infra Relatiedagen 2024. Daarom is een nieuwe plattegrond ontworpen. Bezoekers vinden veel exposanten op een nieuwe locatie. “Hierdoor ontstaan interessante clusters van exposanten die gezamenlijk creatieve antwoorden op uitdagingen kunnen geven”, zegt Bob van Heukelom. Alle zeven hallen van het complex zijn voor Infra Relatiedagen gereserveerd, inclusief een deel van het buitenterrein bij Entree 3 voor de blikvangers van het Materieelpark.”

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top