11, 12 en 13 februari 2025 | Evenementenhal Hardenberg 

Nieuwe huisstijl voor Infra Relatiedagen

Infra Relatiedagen heeft een nieuwe huisstijl gekregen, met fellere kleuren en meer dynamiek. Hiermee sluit de huisstijl aan bij de ontwikkeling van het succesvolle event dat in 2023 bezoekersrecords brak. Verantwoordelijk voor de nieuwe huisstijl is Event Marketing Manager Jacqueline Seton.

Volgens haar werd het hoog tijd om ook in vormgeving te laten zien dat de Infra Relatiedagen een nieuwe weg is ingeslagen. “Van oorsprong stond netwerken centraal. Dat is nog steeds belangrijk, maar we hebben daar nieuwe componenten aan toegevoegd. Het presenteren van innovaties en het overdragen van kennis zijn zeker net zulke belangrijke componenten. Het speelveld van Infra Relatiedagen is veel dynamischer geworden. Dat komt tot uitdrukking in de nieuwe huisstijl.”

Seton: “Nieuw is ook dat we leverancier, aannemer en opdrachtgever als onze natuurlijke bezoekersdoelgroepen zien. Dit heeft alles te maken met de complexiteit van de infra-opgaven. Kijk alleen maar wat er gebeurt op het stikstofdossier. Hoe dit alle partijen raakt is letterlijk onderwerp van gesprek op Infra Relatiedagen. Dit laat zien dat de component kennisoverdracht op Infra relatiedagen steeds belangrijker zal worden.

Infra Relatiedagen wordt op 6, 7 en 8 februari 2024 gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Een groot deel van de beschikbare vloeroppervlakte is inmiddels verhuurd. Specials op de beursvloer zijn: Het demoplein, de bouwplaats van de toekomst, het Overheidsplein en de Openbare Verlichtingstraat.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top